Мъжки водоустойчиви апрески, топъл термо чорап, гумирани / Demar TROP2 3814 т.зелен

Мъжки водоустойчиви апрески, топъл термо чорап, гумирани / Demar TROP2 3814 т.зелен
Производител: Полша
Код на артикула: Demar TROP2 3814 т.зеленMS
В наличност
120,00лв.

* Размер:

Цвят:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 работен ден / Спиди

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Изберете комфорт и стил с водоустойчивите обувки DEMAR 3814, TROP 2. Идеални за зимните условия, те се справят със студ до -30 градуса. С модерен дизайн и светлоотразителни елементи, те предоставят топлина и термална защита за вашия комфорт при планина, лов или риболов. Изработени от свръхустойчиви материали, тези обувки осигуряват дълготрайност и издръжливост. Съчетани с висококачествен термочорап и лека EVA горна част, те се отличават със своята функционалност и изчистен дизайн. Носете ги в градски условия и студени складове. Лесни за поддръжка и със стилен външен вид, те са перфектни за вашата ежедневна обувка.

Изработени от свръхустойчиви материали, тези обувки осигуряват дълготрайност и издръжливост. Съчетани с висококачествен термочорап и лека EVA горна част, те се отличават със своята функционалност и изчистен дизайн.

Специално проектирани със сертификат за качество "Европейски Продукт", DEMAR, Poland, за да предоставят комфорт и стабилност при всяка стъпка, те ви дават свободата да се наслаждавате на студените дни с увереност.

 

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:



Други предложения