Подмяна и връщане

Подмяна 
В случаите, когато размерът на поръчания продукт от онлайн магазин  stylezone.bg не съответства, то клиентът може да го замени в 14-дневен срок с представяне на касовата бележка (или друго доказателство за закупуване), при условие, че върнатият продукт е в отличен първоначален търговски вид, не е ползван, носи оригиналните си етикети и опаковка, не е замърсен и e без миризми от козметични или други продукти, като парфюми, грим, кремове, цигарен дим и пр.
Всички въпроси, свързани с подмяната и цените на продуктите, могат да бъдат уточнени с нашите консултанти, с които можете да се свържете на посочените телефони или на имейл info@stylezone.bg .
В случаите, когато клиентът желае да подмени закупения продукт за по-скъп, то той може да доплати разликата в цената чрез наложен платеж, при доставянето на новия продукт от куриера.
При подмяна продуктите трябва да бъдат обезопасени по време на транспортирането им обратно. Опаковайте внимателно продуктите, които искате за замените, за да ги предпазите по време на транспортирането им! Когато продуктите са се повредили по време на транспорта - те ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.
Всички транспортни разходи за куриерски услуги при подмяна на закупени продукти от онлайн магазин StyleZone са за сметка на купувача.
В случаите на възстановяване на заплатени суми за продукти, които са изпратени за сметка на StyleZone (при сума на поръчката над 80 лв.) от сумата за възстановяване се приспада цялата реална стойност на куриерската услуга (между 5 и 7 лв.). Това не се отнася за рекламации на продукти одобрени от търговците.

Рекламация 
Клиентите на онлайн магазин StyleZone могат в 14-дневен срок от датата на получаване, с представяне на касовата бележка (или друго доказателство за закупуване), да върнат закупена стока, като попълнят формуляра за Рекламация ТУК . Необходимо условие е върнатият продукт да е в отличен първоначален търговски вид, не е ползван, носи оригиналните си етикети и опаковка, не е замърсен и e без миризми от козметични или други продукти, като парфюми, грим, кремове, цигарен дим и пр.
Ако стоката е повредена, се запазва правото за отказ от замяна, съгласно предвидените от закона инструкции и права за връщане на стоки.
Разходите за куриерски услуги на върнати стоки са за сметка на клиента.
При рекламация се възстановява стойността на изпратените продукти, като разходите по изпращането на първата заявка се преизчисляват и от подлежащата на връщане сума се приспадат съответните разходи за куриерски услуги.
След приемане на върната стока (за което клиентът ще бъде уведомен по телефон или e-mail), дължимата сума ще бъде възстановена в 15-дневен срок.
Сумата ще бъде възстановена чрез превод по банкова сметка посочена от клиента (IBAN и титуляр на сметката) или по друг начин, уточнен между страните.
Когато при връщане на продукти за рекламация, поради неподходящо опаковане, стоките са били повредени при транспортирането, същите продукти ще бъдат изпратени на клиента за негова сметка. В тази връзка, бихме искали да Ви помолим да опаковате продуктите внимателно!

Моля да имате предвид, че на подмяна и връщане не подлежат стоки като бельо, бански костюми и ваучери за подаръци!

Имайте предвид, че съгласно посочената тук информация, няма да бъдат приемани пратки, върнати чрез Български пощи или с наложен платеж!

 

Онлайн решаване на спор виж повече ТУК.


Можете да се свържете с нашите онлайн консултанти за въпроси и съвети  чрез имейл info@stylezone.bg