Детски водоустойчиви апрески, естествена вълна, грайфер, леки, топли / Demar Zig Zag C 4025-C син

Детски водоустойчиви апрески, естествена вълна, грайфер, леки, топли / Demar Zig Zag C 4025-C син
Производител: Полша
Код на артикула: Demar Zig Zag C 4025-C синMS
В наличност
62,00лв.

* Размер:

Цвят:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 работен ден / Спиди

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

С тези детски ботуши от DEMAR вашите деца ще се радват на уют и топлина през студените месеци. Тези ботуши са подходящи както за градски, така и за планински условия, като се справят с екстремен студ до -30°CТоплата подплата и стелката от 100% естествена овча вълна гарантират комфорт и топлина дори при най-студеното време.

Грайферите против подхлъзване и гумираното ходило предпазват детските крачета от всякакви атмосферни условия - било то сняг, вода или киша. Произведени са от изключително устойчиви и дълготрайни материали, които гарантират дълъг живот на обувките.

Светло-отразителните елементи осигуряват видимост в условия на слаба осветеност, като ги правят подходящи за всякакви условия. Сдвоените номера гарантират устойчивост и издръжливост на продукта, а системата с пристягане в горната част предпазва от проникване на влага.

Олекотеното и еластично ходило осигурява допълнителен комфорт при всяка стъпка. Лесни за поддръжка и почистване, те съчетават функционалност с модерен дизайн.

Обувките притежават сертификат за качество "Европейски Продукт", който е отличителен белег за качествени и функционални обувки, осигуряващи правилното развитие и функциониране на детските крачета.

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:



Други предложения