Дамски костюм с панталон в цвят малиново вино JN 19501 - 518 / 2020

Производител: NS INISESS
Код на артикула: JN 19501 - 518IN
В наличност
209,00лв.

* Налични BG Размери - Сако:

* Налични BG Размери - Панталон:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Костюмът, състоящ се от сако и панталон е стилен, женствен и комфортен. Това е един необикновен костюм в есенни нюанси на сиво и цвят на малиново вино. Моделът съчетава непреходна класика и модерни тенденции, благодарение на които, няма да остави безразлична нито една дама!
Сакото представлява балансирана асиметрия от мек сив пепит, с акценти в бордо и черно. То е проектирано от висококачествена бленда от памук, вискоза, полиестер и еластан, която създава луксозно фина и мека повърхност. Сакото е във сив цвят с контрастни ивици в бордо и черно, със закръглена яка и ръкав дълъг седем-осми. Акцентът на сакото е трислойното наслояване от двете страни на борда, по дължината на закопчаването с цип, който му придава оригинален текстуриран поглед.
Класическият панталон в цвят малиново вино е перфектно прилягащ към всеки вид фигура, благодарение на добрата си разтегливост и експертно изработената си кройка. Той е проектиран с женствена дълбока талия, гайки за колан, закопчаване с цип и копче, функционални джобове и дължина до глезена. Материалът от памук с еластан е мек и нежен, устойчив на избледняване и осигуряващ лекота и свобода на движението. Панталонът може да се носи за бизнес имидж.
Костюмът се комбинира с лекота с всички модели ризи и блузи от нашата дигитална витрина, като нашето предложение за вас е Бяла риза с дантела. Ако си търсите допълваща чанта, с която да завършите по хармоничен начин погледа, може да инвестирате в Дамска черна чанта тип торба BAG 253 BLACK. Завършете визията си с подходящ аксесоар, като например, Шал в бежова основа с гоеметричен принт SL 497 GREY – BORDO от нашата електронна платформа!
 
Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Пролет / Есен / Зима

Дължина на ръкав :
Дълъг ръкав
Дължина на панталона :
97 см
Състав на сакото :  59% Вискоза 38% ПЕС 3% Еластан
Състав на панталона :
59% Вискоза 38% ПЕС 3% Еластан
Закопчаване :
С цип и копчета
Модел :

Дамски Костюми 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: