Абонирай се

Вечно актуалното сако

Публикувано от admin 21.08.2015 0 Коментар(а)

Сакото е дреха, която присъства във всеки един дамски гардероб. То винаги придава изискана и стилна визия. Подходящо е за всякакви поводи и ситуации. Може да се носи както на работа, така и в ежедневието или на вечерна среща. Сакото стои еднакво добре на всяко телосложение, в зависимост от неговата кройка.  

  За работа е най-подходяща класическата кройка в по-изчистени цветове, а за ежедневието не толкова задължаващи спортно-елегантни модели. И двете могат да се съчетават с класически поли и панталони в цветове, близки до това на сакото.
 Ако отивате на романтична среща или на коктейл с приятели, можете да експериментирате. Подходящи са велурени, памучни, ленени, копринени и кожени сака. Кройката зависи от фигурата и най-вече от предпочитанията на дамата. То може да е дълго или по-късо, вталено или по-свободно, с джобове или без, с дълги или с къси ръкави, с якичка или без, дори с качулка и т. н. Актуалните модели са с двуредно закопчаване, с тънки райета и дори с цветни щампи и мотиви, така че ако искате да сте в крак с модата или да провокирате, заложете на подобен модел и комбинирайте с къси шорти и високи обувки.

 По отношение на комбинациите, можете да бъдете спокойни, тъй като сако се комбинира с всякакви дрехи. Можете да облечете какво желаете- от дънки и тениска или до официална рокля. Дори можете да навиете ръкавите на сакото си, което сега е много актуално и да сложите красиви гривни.
 Сакото е тази дреха, която винаги е актуална. Тя не излиза от модата, винаги е елегантна, а същевременно с това и практична. Тя е единствената връхна дреха, която лесно се съчетава с всякакви стилове, всякакви дрехи и техните елементи. Със сакото през деня може да изглеждате стилно и професионално, а вечер да предаде на визията ви доза артистизъм, много класа и изтънченост.