Абонирай се

Няколко начина да носим металик в ежедневието и да изглеждаме стилно

Публикувано от admin 22.02.2016 0 Коментар(а)

 Блестящите, обсипани с пайети, или изработени от ламе дрехи, аксесоари и обувки, идват на мода. И то съвсем скоро. Ако златните или сребърни десени ви изглеждат прекалено кичозни или смели за ежедневно облекло, не забравяйте, че най-важно е с какво ще ги комбинирате. Ето няколко идеи, как бихте могли да съчетаете бляскавите си дрехи и аксесоари, за да изглеждате елегантно:

 

Как да съчетаете:

 

 Блестяща пола- ако имате пола в металик, в сребърно или златно, ще ударите в десетката, ако я облечете заедно с кашмирен пуловер, в подходящ цвят. Към тях може да добавите боти с връзки и средно висок ток.

 В случай, че полата ви е плисирана, още по-добре! Пуловерът, с който ще я комбинирате, може да е, както по-широк, така и плътно прилепнал по тялото. Ако изберете тесен, сложете подходящ колан - това ще изглежда много ефектно.

 

Рокля с щампи в металик - особено ако е дълга, трябва да я съчетаете с високи токчета и по-масивни бижута. Не се притеснявайте, че ще изглежда претрупано. Единственото, което не трябва да правите, е да прекалявате с грима. И, оставете косата си леко небрежна!

 

 Гащеризон в металик - тази дреха би изглеждала най-стилно с тънко копринено шалче, което закрива деколтето, и пухкаво палто. Обувките може да са с високи токчета, и също да са в бляскав цвят. Естествено, не бива да комбинирате сребърен гащеризон със златисти обувки, но, това се подразбира!

 

 Палто или шлифер в металик - ще бъдете много елегантни, ако сложите отдолу изчистен панталон или джинси тип цигара, блуза с лека украса и обувки с остър връх. Помнете, че цветовете трябва да са комбинирани удачно.

 

 Блестящ пуловер - той е създаден, за да бъде съчетан с тесни джинси тип цигара.

 

 Рокля, решена изцяло в металик - единият вариант е да я съчетаете с джинси, а по-смелото предложение е, да облечете тази рокля, заедно с туристически обувки, и смело да излезете навън.

 

 Блестяща чантичка в сребърно - стои си чудесно с бели панталони или джинси, и бели спортни обувки.

 

 Обувки в металик - съчетайте ги с дълга плисирана пола и блейзер. Видът ви е ще е елегантен.