Абонирай се

Неповторимият стрийт стайл

Публикувано от admin 08.10.2015 0 Коментар(а)

Спортно- елегантната визия е любима на хиляди дами. Спортният стил е супер удобен и има безброй начини за носене във всякакви комбинации между елегантни дрехи с оригинални суитчъри, спортни якета, спортни панталони с фантастични кройки, тениски, спортни обувки и бейзболни шапки. Модните дизайнери постоянно се вдъхновяват от него и вече трета година стрийт стайла, както те го наричат, завладява не само модните подиуми, но и гардеробите ни. Тази тенденция е толкова впечатляваща и открояваща се, че надали този спортен лукс скоро ще ни омръзне.

 

 Въпреки, че лятото отмина и навън вече е мокро и студено, спокойно можете да замените любимата си феерична рокля с друга, а именно с къса овърсайз дамска рокля. Новите спортни модели са изключително удобни и секси. Изберете рокля с номер на някой любим любим отбор или играч или пък на някоя известна марка. Няма как да не ви стане любима. За да бъдете максимално автентични, заложете на специфичните за тренда цветове, които са черен, бял, син и червен. Комбинирайте с високи обувки и актуална елегантна раница.  Ако пък ви е много студено, можете да сложите клин и палто от косъм в комбинация с кецове или маратонки.

 

 Дори и най-спортната стрийт визия днес не изглежда пълна, ако липсва най-важният за главата аксесоар- шапката. Едни от най-разпространените са кожените шапки и от тях може да намерите голямо разнообразие от видове. Лесно може да създадете изключително стилна стрийт стайл визия, ако съчетаете актуални дънки, яке, актуални високи обувки и черна шикозна кожена шапка.  

 

 Друг актуален аутфит е да комбинирате бойфренд дънки, блуза в тъмен цвят, сиво дамско палто, стилна дамска чанта и ... кецове! Днес страйт стайла няма как да мине без кецове. Те дори изместиха високите токчета.

 

 На пазара се предлагат всякакви модели, така че има за всеки вкус. Могат да се носят с почти всичко- както с къси поли и рокли, така и с дълги, а някои модели дори и на по-елегантни панталони.