Абонирай се

Основните принципи на избор на дрехи за пълнички дами

Публикувано от admin 04.04.2016 0 Коментар(а)

  “Как да се обличам, така че да изглеждам стройна и привлекателна?” Този въпрос си задават много дами, които имат проблем с теглото.

 Но все пак правилно подбраните дрехи могат да скрият повечето от недостатъците на пълната фигура като широките бедра, не много тънката талия и големите гърди. Има няколко простички тайни, който ще помогнат на една жена да изглежда по-тънка и без диета.

 

 Блузките не трябва да са къси, защото те визуално увеличават обема. По-добре да се ползват блузки и сака, които покриват "проблемните зони".

 

 Деколте във формата на «V» удължава шията, и фигурата като цяло изглежда по-тънка. Този ефект може да се подчертае и от дълго бижу.

 Меки, преливащи материи са най-добрият вариант за проблемна фигура. Те само леко очертават силуета и добавят стройност.

 

 Сега да говорим за цвята. Идеалният цвят когато сте пълни е черният, но не смятам, че една жена трябва да се разхожда само в черно. Този цвят се съчетава идеално и с други цветове. Особено добре изглежда контрастта между черните дрехи и аксесоарите с ярки цветове (чанти, шалове и др.) Важно е да се отбележи, че тъканта трябва да е в един цвят, без големи рисунки.

 

 Много жени с наднормено тегло купуват дрехи, си взимат дреха, с един размер по-малък, отколкото трябва. Но в този случай, това позволява на другите да виждат всички недостатъци и особено допълнителните килограми. По-добре е да се даде предимство на по-голям размер, защото това ще позволи на дамата да се чувства свободна и да изглежда много по-добре с пълна фигура.

 

 Обувките също трябва да се избират мъдро. Така че, ако една жена има пълни крака, най-подходящият вариант за нея биха били обувки тип лодки с високи токчета. Те визуално удължават краката, а допълнителните сантиметри изтъняват фигурата.

 

 Обобщавайки, можем да добавим, че жените с по-пълна фигура е добре да се откажат от тъкани с хоризонтални ивици, къси панталони, които отрязват силуета, широки поли  и тежки обувки с масивен ток.