Абонирай се

Чаршаф от микрофибър

Публикувано от admin 26.08.2020 0 Коментар(а)

В нашата електронна платформа stylezone.bg ще намерите богато разнообразие от  красиви, стилни и деликатни спални комплекти от микрофибърни тъкани, с които ще придадете индивидуалност и характер на вашия дом! Техните предимства са пзнати на всички – модерните чаршафи от микрофибър не избледняват, не се свиват, не се мачкат и изсъхват веднага. Могат да се перат при висока температура, което осигурява пълна защита срещу акарите и патогените. В секцията от каталога ни спални комплекти ще намерите голямо количество от продукти с невероятен дизайн и отлично качество.

 

 

Комплекти в снежно бял цвят

 

Нашето бяло спално бельо ще се превърне в универсално и печелившо решение за актуализиране на интериора ви! Един бял чаршаф микрофибър може да бъде с жакардов модел, с деликатни фини шарки, с ивици или райе. Може да бъде изчистен, но може да бъзе и украсен с бродерия, дантела или други декоративни детайли...

 

 

Спални комплекти в пастелни цветове

 

Текстилът от микрофибър може да бъде в светли и леки цветове като жълто, оранжево, сиво, розово, синьо, аквамарин и пр. Имайки спално бельо в такива цветове от микрофибърна материя, вие може да актуализирате дома си всеки нов сезон.

 

Комплектите от нашия каталог са направени в невероятни нюанси и ще бъде много лесно да изберете идеалния си вариант. Те ще ви помогнат да вдъхнете в интериора усещане за свежест и комфорт.

 

От тази тъкан можете да закупите готови или да си ушиете завеси, спално бельо, кухненски текстил, калъфки за възглавници за сън или за декоративни възглавници, спално бельо и много други. Микрофибърните материи са идеални за шиене на дамаски и леки покривала за легла и мека мебел.

 

 

Спално бельо от микрофибър с мотиви

 

Дизайнът на новите материи на комплектите в нашия магазин, по красота и естетика може да се сравни с истински произведения на изкуството. Според отзивите на потребителите и за нашите чаршафи от микрофибър мнения при нас ще намерите страхотни продукти в актуални цветови вариации.