Абонирай се

Кои са актуалните връхни дрехи за есенно- зимния сезон?

Публикувано от admin 13.10.2015 0 Коментар(а)

Всички магазини заредиха новите си есенно- зимни колекции и вече е време да добавите нещо ново към зимния си гардероб, за да си създадете неповторим стил. Ето кои са основните трендове:

 

 Палто от косъм
 Това е една от водещите тенденции този сезон. Този луксозен елемент от гардероба ви може да ви краси години наред. С него ще подчертаете вашият изискан стил и ще придадете повече класа, тъй като палтото от косъм се счита за символ на лукс. А за по-смелите особи някои известни модни марки дори предлагат рокли от косъм.

 

 Кожено яке

За разлика от палтото от косъм, коженото яке е изключително подходящо за дъждовно време. Този сезон класическата кройка със средна дължина измества късото кожено рокерското яке, така че с новият тренд можете да си създадете невероятен стил. Тази връхна дреха е сред топ актуалните и по всичко личи, ще продължи и следващата година. Тя може да бъде идеално допълнение към вашата делова визия.  

 

 Следващата модна тенденция е дамско палто в милитъри стил. Много модни дизайнери залагат на него, така че то все още е актуално. Ако имате висока и стройна фигура, тази връхна дреха с по-голяма дължина, почти до земята е отличен избор за вас. Универсалният модел с по-къса дължина  е подходящо за всички жени.

 

Дамски грейки

Дамските зимни якета са част от модните трендове, колко и странно да звучи. Те си остават едни от най-удобните и топли връхни дрехи и точно поради тази причина са предпочитани през студените дни. Идеални са за ежедневието, а новите модели са изключително красиви, с раздвижени свободни кройки и богат избор от цветове. Основният елемент при тях си остават пухените якички и допълнения към качулките, които могат и да се свалят.  

 

 Придържайте се към тези модни тенденции и ще изглеждате стилно и хармонично по всяко време.