Абонирай се

Актуални модели дънки

Публикувано от admin 15.10.2015 0 Коментар(а)

 Дънките винаги са били и ще си останат незаменима част от комфортното облекло. Но и те, като всичко останало, преминават през определени модни трансформации. Нека видим какви са актуалните модели този сезон.

 

 Така наречените дънки, взети назаем от мъжкия гардероб, тъй като свободната им кройка наподобява мъжки дънки. Новите модели са с висока талия и са идеални за високите момичета. Те много добре подчертават дългите крака. Перфектното съчетание с тях е дълга риза или пуловер с поло яка, яке или късо сако. Подходящи са ниски или обувки на висок ток и боти.     

 

 Друг актуален модел са силно прилепналите дънки с имитация на джобове и геометрични кожени или платнени разноцветни декорации. Те отлично подчертават красивите крака. Могат да се съчетават с дълги и по-свободни блузи и всякакви модели обувки, боти и ботуши.

 

 Износени и разкъсани дънки

 Те са идеалният избор за бунтарките. Могат да се комбинират с кожено яке, свободни тениски и пуловери, както със спортни, така и с високи обувки. В комбинация с дантелени и мрежести чорапи този модел придава женственост на визията.

 

 Този сезон се завърнаха широките дънки. Моделите са доста груби, с големи джобни декорации. Комбинират се цветни блузи, пухени якета и ботуши.

 

 За повече настроение през студените дни дизайнерите предлагат дънки с цветни принтове и всевъзможни декорации. Едни от най-актуалните принтове са леопардовите, принтове на точки, принтове в милитъри стил, както и големите графити и художествени рисунки. Предлагат се и модели с дантели, метални шипове, ципове и други интересни декорации. Добре е тези модели да се комбинират с по-изчистени блузи.

 

 Не можем да не споменем класически модели дънки, които са едноцветни и позволяват всякакви комбинации. Могат да се носят както в ежедневието с всякакви дрехи и обувки, така и за работа в офис и по-специални събития, съчетани с по-елегантни дрехи и обувки.