С какво да носим дамски сникърси?

Women's Snickers  В този вид маратонки, наречени сникърси, вие дами, буквално можете да ходите сякаш сте с меки лапички като изящни котенца. Самото наименование сникърс означава невидим, прокрадващ се, пълзящ. Първоначално ги харесват спортистите, след това младежите, а накрая всички започват да ги носят, защото ги намират за удобни.
Те са незаменими за всякакъв вид разходка. Всекидневните модели си пасват със спортен тип облекла. Всякакви панталони, които са свързани по някакъв начин с тренировки, им пасват като например анцузи, шорти и други подобни.

 

Дрехи в ежедневен стил си партнират перфектно със сникърсите. Изделия, изработени от дънкови и джинсови тъкани, като се започне от мини-поли и се стигне до стеснени дънки, с тях девойките обуват именно сникърси – избирайки ги според техният цвят, връзки и дори украшенията по някои от различните модели. Най-популярни си остават моделите с класически цветове и с минимално количество декорации, за да може обувката да пасне на всеки вид дреха.

 

Няма нужда да носите сникърси от сутрин до вечер, защото техните стъпала в по-голямата им част са плоски и не-анатомични. Може да се отрази лошо на вашата осанка и походка. Особено опасно е за подрастващите.

 

Поради горната причина вече има модели със скрити платформи. Те изглеждат многоинтересно и хармонично пасват с крака на клиента. Те са много по-успешни за разлика от неуспялия експеримент на маратонките с токчета. Платформата повдига петата на дамата с 2 до 4 сантиметра в зависимост от модела и според предписанието на лекаря, ако са предписани от такъв. Такава обувка можете да носите с ежедневно елегантно облекло, със закачлива поличка, или дори с модерно костюмче.

 

Моделите, известните певци, актьорите и изобщо звездите на Холивуд също вече използват удобните сникърси. Александра Амброзио носи тези маратонки с тесни дънки и модерни тениски. Жизел Бюдхен добавя към това и кожено яке и т.н. и т.н.

Източник: http://mes.bg/

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *