Дългата рокля – начин да се почувствате принцеса

long dress

Даже фенката на късите рокли трябва да има в своя гардероб поне една дълга рокля за особени случаи. Благодарение на далгата рокля жената се превръща в загадка. Тук подбрахме няколко модела за вас, който може да харесате.

1. Private Sun – безкрайна нежност и сексуалност. Младата Мария Фиксон е създателка на тази марка. Тя шие дрехи за хора като нея крехки и изящни. Ето няколко нейни модела:

-Целомъдреният модел с ¾ прави ръкави, която поразява със своята нежност. Тази рокля е буквално като облак, избродирана с цветовете на залязващото слънце, като отенъци на светло синьото, розовото, зеленото и бежoвото. Всички те ни напомнят на импресионистична картина. Чистотa и невинност – с това се асоциира тази рокля.

-Ако големината не ви позволява да изберете дългата, то модела, който стига до глезените е за вас. Тази рокля ще ви създаде ярък пролетно свеж образ. Големите синьо-бели-лилаво-сини цветя са толкова ефектни, че можете и без аксесoари. Роклята е по-орязана около талията и с къси ръкави. Тя е изцяло от памук, а подплатата от коприна.

-Последният модел е за дами, разкъсвани между желанието да носят дълга пола и да покажат краката си. Идеална е за разходка. Веднага прави впечатление със своята асиметричност. Дълъг ръкав е предвиден само за едната ръка, а другата е оголена до рамото. Изрязаната фигура отпред ще показва краката ви малко над колената, а черният цвят добавя екстравагантност и чар.

2. American Vintage – модерното ретро. Всички искат да изглеждат добре не само през празниците, но и в ежедневието. Френският дизайнер, основал бранда American Vintage, е притеснен в желанието си да обезпечи представителките на прекрасният пол с удобна и стилна рокля за всеки ден. За почитателките на дългите рокли той разработва прекрасна лятна рокля с тънки презрамки. Цветовете са практични – черно, бяло, светло сини ивици, наподобяващи облачно небе. Модела има елек с приятна миризма и пагончета, които могат да се регулират по дължина.

Източник: http://stylezone.bg/

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *