Модните престъпления, от които да се пазите!

gaf

В стремежа си да изглеждаме винаги атрактивни и интересни, различни и оригинални, е твърде вероятно да допуснем сериозни грешки в своята визия. Неправилното съчетание на дреха с обувки или бижу с чанта е най-малкото нещо, което можем да допуснем. Съществуват доста по-опасни модни престъпления, от които да се пазите. Ето част от тях:

1. Бельото ти се вижда…!
Това не е добре. В никакъв случай не допускайте долното ви бельо да остава на показ, а сутиенът да става част от горната дреха.

2. Чорапи и сандали? Наистина ли?
В никакъв случай не носете чорапи или чорапогащници с отворени обувки. Чорапите може да си ги носите с ботуши и боти, обувки на ток или маратонки.

moden-gaf

3. Да скъсате дънките си сами и да завършите с коментар във Фейсбук „fail”
Ако имате още по-лош късмет ще попаднете в 9gag или всички ще говорят за показващото се под цепката ви дупе. Нали не искате това да се случва?

4. Комбинация на повече от три цвята в една визия
Всъщност, и три са много, но допускаме, че някои сред вас са истински магьосници и могат умело да ги комбинират. Но дори и те да прекрачат границата и да скочат на четири тона, ефектът няма да е особено добър.

модни престъпления

5. Да носите прекалено големи дрехи също не е добре
Първо, това не е начинът да прикриете излишните килограми, защото в тях ще изглеждате още по-обемни. Второ, оувърсайз тенденцията предполага широка кройка, а не по-голям размер пуловер или панталон. И трето – защо изобщо ви е хрумнало да носите дрехи с по-голям размер, като те по никакъв начин не могат да подобрят визията ви?

6. Прекалено къса пола с маратонки
Ако носите прекалено къса пола, сложете високи токчета. Но маратонките може да си ги запазите за дългата пола и дори за макси кройката под коляното.

Източник: http://e-alexandra.com/

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *