Жълт долен чаршаф с ластик Ранфорс

-40% Жълт долен чаршаф с ластик Ранфорс
Код на артикула: chl2201SB
В наличност
45,98лв. 27,39лв.

* Размери:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

< ЕСТЕСТВЕНА МАТЕРИЯ > Чаршафът е изработен от напълно натурален, 100% памук без изкуствени нишки. Тъканта е дишаща и носи невероятно удосбство по времен а сън.

< ЛЕСНО ПОСТАВЯНЕ ВЪРХУ МАТРАКА > Лесно поставяне върху матрака посредством ластици, без да има разместване или събиране.

< МОДЕРНА ТЪКАН > Ранфорс от висок клас, богат на памучни фибри, който е мек и нежен към кожата, издържа на многократно пране.

< ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ > Продуктът е изработен от българско производител с високо внимание към детайла и добре подбрана материя.

< ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ > Прегледай пратката в офисите на куриерската фирма или пред куриер на адрес и избери дали да я вземеш без да дължиш такси за достаквата.

Долен чаршаф от ранфорс, 100% памук, изработен е от фина памучна тъкан. Изключително плътен и с високи качества като мекота и издържливост. Продуктът доставя удоволствие от използването. Чаршафът изпълнява ролята на чаршаф с ластик и прав долен чаршаф като материята е дишаща. Жълтият цвят е лесно комбинативен и много модерен към момента. Препоръчваме комбинация от долен чаршаф в жълто и плик за завивка в сиво.

Състав: Ранфорс 62 нишки кв.м., 100% Памук

Свиваемост: 2-3%

Размер: Изберете от менюто по-горе спряно размера на вашия матрак ( в размера има допълнителни 25см за височината на матрака, които не са упоменати, например 90/200/25см )

 

ЗА РАЗМЕР ПО ПОРЪЧКА НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ НА: info@stylezone.bg

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: