Спално бельо Лилаво памучен сатен

Спално бельо Лилаво памучен сатен
Производител: Роксима Дрийм
Код на артикула: sbr7021SB
В наличност
177,30лв.

* Размери:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

► ВИСОК КЛАС МАТЕРИЯ Памучен сатен, 100% памук е сред най-висококачествените памучни материи. Платът се обработва специално като е с много висока плътност и качества, памучният сатен има копринен блясък и мекота ето защо е най-близък до коприната. Може би най-луксозната материя за спално бельо от памук. Високата плътност и характеристики го правят любим за клиентите.

► ИЗВЕСТЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ Роксима Дрийм е българският производител на лускозно спално бельо, който е добре познат вече на клиентите на домашен текстил, а тези, които не го познават трябва да знаят, че брандът е популярен, както в България така и в цяла Европа и то особено със своите спални комплекти от памучен сатен, а и също така възглавници и олекотени завивки.

► ТЪРСЕН ЦВЯТ Лилавото е магически цвят, който е обичат особено от по-нежния пол. Комбинира се успешно с всички цветове като е сред най-предпочитаните в домашния текстил.

► ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА Продуктът е опакован в луксозна кутия като също така е внималтено сгънат в нежна панделка. Истинско удоволствие за окото на клиента веднага щом зърне страхотния вид, а Роксима Дрийм са се постарали за неговото изящество.

► ПРАВО НА ПРЕГЛЕД И ВРЪЩАНЕ Ако все пак не Ви хареса или пък нямате нужда от него можете съвсем спокойно да го върнете за наша сметка още, когато взимате пратката си в офиса на куриерската фирма.

Търсена комбинация от цветове тъмно лилаво и светло лилаво е любимо двулицево спално бельо. Какво прави продукта по-различен? Определено материята е най-ценното в случая. Памучният сатен е изработен от 100% памук като няма нишки в състава си. Продуктът е изцяло естествен за разлика от изкуствения сатен, който спарва и е хлъзгав. Комплектите на Роксима Дрийм са добре познати на родния и европейски пазар. Качеството на бранда е измерено със стоката им като в това число най-вече спалните комплекти. Опаковката е луксозна кутия с панделка като един подарък, който няма да бъде забравен.

Произход: България

Състав: Памучен сатен, 100% Памук

Размер ( изберете от менюто по-горе ): 

МАЛЪК КОМПЛЕКТ за единично легло 150/240 Долен чаршаф , 150/220 Плик за завивка  , 50/70 Калъфка за възглавница 2 броя

ГОЛЯМ КОМПЛЕКТ за спалня: 220/240 Долен чаршаф , 200/220 Плик за завивка , 50/70 Калъфка за възглавница 2 броя

5 ЧАСТИ за спалня 240/260 Долен чаршаф , 150/220 Плик за завивка 2 броя , 50/70 Калъфка за възглавница 2 броя

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: