6бр. ПРОМО пакет бели чаршафи

-30% 6бр. ПРОМО пакет бели чаршафи
Код на артикула: PROMO4004SB
В наличност
78,65лв. 54,89лв.

* Размери:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

► СУПЕР ПЛЪТНА МАТЕРИЯ - супер плътна микрофибърна тъкан, която благодарение на високата си плътност дава допълнителна мекота, яркост на цвета и висока издържливост при пране и ползване за дълъг период от време.

► ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА - ранфорсът и сатенът съхнат изключително бавно, тук обаче няма да имате този проблем, материята е готова за ползване отново и отново след часове, като не е претенциозна от към поддръжка.

► БЕЗ ГЛАДЕНЕ - микрофибърът не се глади, изкуствената тъкан стои винаги изправена и готова за ползване като изглежда абсолютно блестящо.

► БЕЗ СВИВАЕМОСТ - притеснявате се, че материята ще се свие при по-високо пране или вече сте страдали от подобен тип проблеми? Забравете за този проблем и се насладете на меко и нежно изживяване.

► ДИШАЩА ТЪКАН - материята се изработва по нова технология, която осигурява комфорт и удобство по време на сън и почивка.

Микрофибърът е модерната нова имитация на памука, който влиза на пазара с много ниска цена и високи качества, които естествените тъкани не притежават. Въпреки, че микрофибърната материя е наричана копие на памука, тя няма нужда от гладене, не стои на мачкана, съхне много по-бързо и не се свива. В допълнение стои много по-бляскава и приятна за окото. Белият микрофибърът е хотелски плат, бялото е задължителен елемент от всеки хотел, цветът не натоварва окото и действа положително.

Произход: България

Състав: Микрофибър

Свиваемост: 0%

Размер: Изберете от менюто по-горе

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: