Памучно одеяло Елеганс

-39% Памучно одеяло Елеганс
Производител: Rebeka Home
Код на артикула: OQ9097SB
В наличност
66,55лв. 40,59лв.
Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

► ЕСТЕСТВЕНА МАТЕРИЯ - Продуктът е изработен от 100% памук, което значи, че няма изкуствени примеси, което пък значи, че материята позволява на тялото да диша и да чувства свободно. Естествените материи са винаги предпочитани, по-издържливи и по-търсени.

► ГОЛЯМ РАЗМЕР - 200/230 е голям размер и рядък също така, той е предназначен за спалня, може да се използва и като покривало за легло.

► ТЪРСЕН ПРОДУКТ - Подобен тип арабски одеяла са много модерни и търсени, те променят интериора на спалнята изцяло. Също така са с широко приложение, могат да се ползват навън, за пикник, в двора, в хола и абсолютно навсякъде.

► РЪЧНА ИЗРАБОТКА - Одеялото се изработва ръчно, плетено, с изключително старание към детайла.

 ПОДХОДЯЩО ЗА ЗАВИВАНЕ, ШАЛТЕ, ОДЕЯЛО - Това одеяло може да се ползва и като завивка, завивайте се докато спите или докато гледате телевизия. Също така е страхотно интериорно решение да покриете диван или легла и да го ползвате като покривало.

  

Одеяло изработено от 100% памук, продуктът покрива цялата спалня, подходящ е за завиване. Т.нар одеяла от пещемал са популярни за Турция, но в момента са много модерни по целия свят. Имат красиви пискюли в краищата си. Конкретно одеялото Палома е в цветова гама тип бордо, много красив и изискан вариант. Размерът 200/230 е много търсен тъй като е огромен и безпроблемно покрива спалнята.

Произход: Турция

Състав: 100% Памук

Размер: 200/230

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: