Абонирай се

Зимни модни тенденции

Публикувано от admin 13.01.2016 0 Коментар(а)

 Зимата продължава, а синоптиците ни уверяват, че ще се радваме на още сняг. Така че, рано е да мислим за пролетта и все още сме на вълна зимни модни тенденции. И точно сега е най-подходящото време да се възползваме от големите намаления и да запълним гардероба си с нещо ново.

 

 Ето някои предложения, с които ще бъдете актуални и ще започнем с връхните дрехи:

 

 Милитъри палто

 Вече знаете – с двуредно закопчаване. Цветът и дължината са личен избор. С този тренд ще бъдете актуални и в началото на пролетта, когато сутрините и вечерите са още хладни, а дори и в края на годината.  

 

 Пухено яке

Ако миналата година не успяхте да замените старото с ново, сега е идеалния момент да го направите, защото можете да си го закупите на страхотна цена, тъй като големите сезонни намаления са в разгара си. Пухеното яке определено си заслужава, тъй като можете да го носите на всякакви дрехи.

 

 Плетена рокля

 Плетивата са хит този сезон, а плетената рокля е на първо място сред тях. Пазарът предлага разнообразие от модели, така че всеки вкус може да бъде задоволен. Плетена рокля може да носите както с палто, така и с пухено яке. А когато времето се запролети, можете да я комбинирате с актуален елек от косъм.

 

 Пола с широко плисе

 Ако сте фешън фенка, по никакъв не бива да пропускате тази интересна тенденция. Плисираните са поли са абсолютен хит и с тях се получават изключително стилни комбинации.

 

 Колкото до цветовете, едно е сигурно: цветния леопардов принт ще бъде предпочитан от още дълго време от модните дизайнери, а наред с него и черно-бялата геометрия, пастелните и неонови цветове.