Абонирай се

Зелената пола

Публикувано от admin 28.04.2016 0 Коментар(а)

 Зелената пола - тя е  много стилна, светла и изключително свежа. Дава сладко усещане за силна увереност и максимално спокойствие.

 Дизайнерите, от своя страна, всяка година успяват да ни впечатлят с нови модели, допълнителни украси и необичайни декорации. Има няколко стила обаче, при които няма начин да не сте в крак с модата и то за няколко сезона.

 

 Зелена пола тип молив. Изисканa и строга в това си изпълнение, тя изглежда много секси и е ярка. Комбинирайте я с бяла риза или пък лека блуза, а върху тях плътно прилепнала жилетка или пък късо яке. Със зелена пола изглеждат най-добре дамите  на високи токчета. Все пак, тя подчертава изключително добре всички извивки на красивото женското тяло.

 

 Зелена пола тип лале. Тази фриволна пола определено подхожда на млади момичета. Тя може да е къса или дълга, но и в двата случая с вълнички или тучни гънки. Този вариант не е подходящ за офис.

 

 Зелена пола с малка пелерина. Този стил наистина набира силна скорост. Неговата популярност е сравнима само с тази на полата тип молив. С допълнителния си обем, който пелерините придават, са идеални за собственичките на по-тесни бедра.

 

 Зелена пола тип слънце. Тя е много сладка. Идеална е за разходка или парти. Много хубаво изглежда на тъмно -  в съчетание с бял връх или такъв в наситено син цвят.

 

 Зелена къса пола. Тъй като от една страна този модел достатъчно добре открива краката, трябва да се покрие добре горната част на тялото. Тя си пасва най-добре, когато се съчетае със затворена копринена или шифонена блуза, както и поло или риза във всекидневен стил. Когато избирате малка зелена поличка, обърнете изключително внимание на качеството на тъканта - тя трябва да е достатъчно дебела.

 

 Зелена плисирана пола. Самият модел сам по себе си привлича вниманието. Така че не претоварвайте образа допълнително с волани, дипли или допълнителен обем. Това важи и за цветовете. Що се отнася до нейната дължина, тя не е от значение - може да бъде както мини така и макси.