Абонирай се

Високите обувки ще са хит през сезон есенно-зимния сезон

Публикувано от admin 15.08.2017 0 Коментар(а)

Зимните обувки, които ще бъдат на мода през студените месеци на тази година ще бъдат в разнообразни форми на строгост и ще се отличават с яснота на линиите. Тази година ще бъде белязана от напълно нови варианти есенни и зимни обувки с висок и тънък ток. Темата за практичността дори няма смисъл да се повдига, тъй като, както всички знаят, острите токове не са съвсем удобни за носене. Въпреки това, те създават визуално силует с по-тънки и дълги крака и помагат да се създаде образ на елегантност и женственост. Тези обувки са еднакво подходящи, както за официални панталони, бизнес костюми и рокли, така и за дънки и дори вечерни рокли.

 

Добре е да се помни, че обувките с остър ток е по-добре да не са с гола пета. Формата отпред е добре да бъде най-смелата и дръзката. За съжаление, тези ботуши и обувки не са за всяка жена. Ако човек желае да бъде в синхрон с последните тенденции на модната индустрия, експертите съветват да се избере точно такъв модел. Квадратният нос е подходящ за момичета с по-малки крака. Дамите с размер по-голям от 38 е по-добре да се откажат от идеята да се обличат по последна мода и да не залагат на твърде високи обувки.

 

Също така, токчетата се появяват тази година в луксозни стилистични линии на класически модели, изработени от кожа, велур, лак, дантела и прозрачни материали. Те изглеждат страхотно на крака, добавяйки невероятен лукс и разкош. Тези обувки са в състояние да комплиментират всяка вечерна рокля, костюм, или ежедневно облекло. Основното нещо, което ги прави неустоими е, че те се асоциират с благополучие и престиж.

 

Наблюдава се, също така, тенденция през студените месеци да бъдат модерни и по-масивните токове, които са с квадратна форма. Те са стабилни и практични при всякакви климатични условия – дъжд, сняг и заледени участъци.