Абонирай се

Вечерни рокли в гръцки стил

Публикувано от admin 07.06.2016 0 Коментар(а)

 Съвременните жени отдават предпочитания към облеклото, с дрехи от гардероба по-често като панталони, дънки, шорти и други техни разновидности. Ако се замислите, най-женствената дреха всъщност е роклята. Тя наистина прави образа на всяка жена или девойка много романтичен, секси и дори малко по-загадъчен. Днес ще обурнем внимание на роклите и по специално на тези в гръцки стил.

 

 В миналото за рокли са били използвани туниките, носени именно от жените в древна Гърция. Ето защо, роклите в гръцки стил са все още едни от най-женствените и елегантни представители на своя вид. И ако се сблъсквате често с проблема относно това каква вечерна рокля да изберете за празник, годишнина или абитуриентски бал, е добре да обърнете внимание на вариантите, които този стил предлага.

 

 Какви са характеристиките на вечерните рокли в гръцки стил? Като правило при тях се увеличава линията на талията и по този начин роклята визуално удължава краката. "Гръцките" рокли могат да бъдат без или със деколте, с квадратно деколте и с широки ръкави, обикновени презрамки или с широки, кръстосани през рамото. Тъканите за тези вечерни рокли винаги се избират леки и ефирни, които да придадат една жена един истински образ на богиня.

 

 Въпреки краткото описание на стила на вечерните рокли в гръцки стил, съвременните дизайнери предлагат огромен брой модели с различни цветове, дължина, варинати за шев, с орнаменти или без такива, както и варианти с деколтето.

 

 Гръцкият стил на вечерните рокли е уникален и отговаря на различни дамкси фигури.  Закръглените могат да скрият бедрата и да подчертаят гърдите, слабите, напротив - ще добавят женственост към образа си. Също така, роклята в гръцки стил визуално добавя няколко сантиметра при по-ниските девойки. Идеални са и за жени, които очакват бебе. Роклята в гръцки стил ще скрие коремчето без проблем.

 

Източник: http://www.boxmax.bg/