Абонирай се

В света на принтовете

Публикувано от admin 09.05.2016 0 Коментар(а)

 Когато стане дума за принтове в модата, повечето си представят някаква излишна картинка или орнамент върху дрехата. Истината е, че последните години те се наложиха доста сред дизайнерите като топ предложения и скоро няма да слязат от бляскавия подиум. Затова нека обърнем повече внимание на това какви дрехи с принт трябва да има всяка дама в своя гардероб.

 

 Със сигурност принтът дава живот на черната блуза – от еднообразна тя изведнъж става различно красива. Затова вземете блуза или тениска с любим за вас принт – животно, цвете, снимка и т.н, която да ви радва в по-мрачните дни.

 

 Флоралните мотиви са винаги на мода – да, това със сигурност може да се каже за последните няколко години. Дали ще бъде рокля, панталон, клин или яке – задължително нека бъде с принт от цветя.

 

 Райето е важната част от гардероба на всяка жена. Синьо-белият акцент носи полъх на море, но има още толкова много различни съчетания, към които няма как да останем безпристрастни.

 

 Точките тези големи или малки детайли по ризите и дори обувките. Дават доза младежка свежест и красота. Не ги избирайте само в черно и бяло – експериментирайте в зелено и жълто например.

 

 Змийски акценти и леопардови принтове – тук вече говори „животинското“. Има дами, които отказват да носят точно такива дрехи с принтове, но пък няма как да се излъжем, че модерни почти всяка година. Не прекалявайте със съчетанията им.

 

 Летни рокли на квадратчета – едно голямо „ДА“. За всички, които си мислят, че е остаряла модата на карето, ще кажем че дори за миг не трябва да си поколебавате чарът на именно тази модна придобивка.

 

 Принтове, носещи полъха на тропика – това са тези дрехи, които ни карат да мечтаем за Куба, Хавана, Доминикана и още, и още екзотични дестинации. Шарени цветя в комбинация с палмови клонки - истинска прелест за дамите.

 

 Не на последно място по важност поставяме геометрията – принтове с квадрати, триъгълници и различни фигури трябва да имат място в гардероба Ви. Ей така, за едно голямо красиво разнообразие.