Абонирай се

Удобство и стил с дамски клин

Публикувано от admin 11.12.2015 0 Коментар(а)

 С правилно подбраните дрехи и подходящите обувки дамските клинове могат да изглеждат стилни и секси. Тези долнища, освен че са много удобни, могат да подчертаят красотата на тялото.

 

 На дамите с по-закръглени фигури препоръчваме да комбинират едноцветни клинове в тъмни тонове с туники, зимни рокли и по-дълги блузи и пуловери. По-слабите могат да носят по-плътни и цветни клинове.

 

 Клиновете са с различна дължина. Моделите, които са стигат  до средата на прасеца, се съчетават идеално с кожени и дънкови къси панталонки, както и с къси поли, с по-тесни или по-свободни блузи, както и с дълги блузи, ризи и туники.

 

 Добре е текстурата на материята на клина да се съчетава с тази на дрехите. Те трябва да са еднакво тънки или плътни, за да се получи стилен ефект.

 

 С клин можете да създадете както ежедневна, така и вечерна визия, в зависимост от останалото облекло и обувките, които допълват тоалета. Но все пак има някои изключения, каквито са дантелените и  лъскави клинове, предназначени предимно за вечерни партита.

 

 Що се отнася до обувките, клиновете чудесно се комбинират с почти всякакви летни и зимни модели.