Абонирай се

Туристически чаршафи

Публикувано от smelio 06.11.2022 0 Коментар(а)

Спалното бельо в хотели, хижи и ваканционни къщи  не е просто текстил за сън, но и  създава визията на туристическия обект. То е гаранция за комфортен сън на гостите и допълнителна опция за приходи.

Поради всички горепосочени причини идеалното хотелските чаршафи трябва да бъдат изработени от специфични материи - практични и изглеждащи представително едновременно.

 

Спално бельо от памук или лен

Памукът е основният вид плат, от който се прави спално бельо за туристически зони, тъй като тъканта има отлични експлоатационни характеристики. Памукът, от който се правят спалните комплекти за хотели, перфектно "диша" и осигурява комфортен сън.

Ленът е здрав, плътен, издръжлив и високо хигиеничен. Набор от спално бельо от лен изглежда перфектно, не се деформира от честото пране и не губи своя цвят.

Следователно закупуването на комплект спално бельо от памук или лен, е отлично решение за тези, които избират практична, икономична опция. Продуктите от тези два вида материи са популярни, тъй като съчетават естественост, екологичност и устойчивост.

 

Сатенено спално бельо

Сатенът обикновено е направен от памук, а в някои случаи от вискоза. Платът има копринено гладка повърхност и характерен блясък, благодарение на усуканата прежда с двойно тъкане, използвана при производството на сатена. Колкото повече е усукана памучната нишка, толкова повече тъканта блести.

Комплект спално бельо от сатен за хотели е по-скъп от комплектите от обикновен памук или лен, но много по-привлекателен на външен вид. В допълнение, такова спално бельо е не по-малко практично за използване от памука и лена.

Несъмненото предимство на сатена е, че той практически не се мачка, което означава, че външният вид дори на неоправено легло в хотелска стая, винаги ще бъде перфектен.

 

Спално бельо от Ранфорс памук

Това е достъпна опция за трайно и качествено спално бельо. Ранфорсът е памучен плат, изработен по съвременна технология. В същото време конецът се обработва по специален начин и резултатът е тънка материя с матов блясък, здрава, лека и деликатна на допир.

Устойчивостта на износване и специалната якост на Ранфорса се доказва от факта, че съвременните комплекти за новородени и малки деца, най-често са направени от този материал.

 

Сатенено и жакардово спално бельо

Изключително представителното и практично спално бельо за хотели, изработено от сатенен или жакардов плат, е чудесно решение, което допълва интериора на редица хотели. Сатенът и жакардът обикновено са памучен плат с различни шарки, вплетени в самата тъкан. Сатененият материал наподобява коприна на външен вид и на допир. В същото време благородният сатен и жакардът имат голяма здравина и издръжливост.

Не напразно материали като сатен и жакард се отличават с най-висока мекота и комфорт и съответно принадлежи към "луксозната" категория туристически чаршафи.

И така, да обобщим:

Спалното бельо за клиента не е просто комплект за сън – то е и много повече. То говори и за:

- имиджа и професионално ниво на хотела,

- нивото на обслужване в него,

- отношението на собственика и персонала към клиента.

 

Ако наистина се интересувате от успешната работа на вашия бизнес и искате да закупите висококачествен текстил за легло, тогава ще се радваме да си сътрудничим. В нашия магазин Stylezone.bg предлагаме спално бельо за хотели, хостели, хижи и други туристически зони с най-добро качество и на най-изгодни цени. Ние със сигурност знаем кой текстил ще остави незаличимо впечатление в сърцето на вашите гости!