Абонирай се

Стрийт стайл есен-зима 2015-2016

Публикувано от admin 04.12.2015 0 Коментар(а)

Факт е, че стрийт стайла доминира, тъй като той предразполага към ежедневното облекло. Този стил е модна тенденция и затова е толкова популярен. Но той може да се променя в зависимост от иновациите във всяка страна. Вижте какво е влиянието му в най-големите европейски градове градове.

 

 Лондон

 Този град постоянно изумява с красотата и величието си. Там хората могат да изразят себе си по особено специален начин и техният уличен стил определено оказва въздействие върху модните тенденции. Безспорно Лондон е един от най-стилните европейски градове, където всеки може да почерпи иновативна идея от модните младежи, които се срещат на всяка крачка.

 

 Милано

 Модата тук е обект на всички поклонения. Там са едни от най-главозамайващите маркови магазини. В Милано не само витрините в шопингите, но и улиците са украсени с очарователни тоалети. Там можете да усетите енергията на модата дори във въздуха.

 

 Париж

 Тенденцията на всички страни се е събрала в уличната мода на Париж. Тук може да се видят всички необичайни и екстравагантни визии. Страйт стайла включва безформени и свободни облекла, комбинации от дантела и кожа, много ретро като панталони с широки крачоли, многослойни тоалети, шапки, шалове и др.