Абонирай се

Страхотни идеи как да използвате колана като аксесоар

Публикувано от admin 23.08.2018 0 Коментар(а)

Всяка жена, която обича дрехите и съчетаването на дрехи, ще ви каже, че най-забавната част от целия процес на обличане, са аксесоарите. Избирайки правилното колие, така че да изпъкне облеклото, оригиналните обеци, така че има достатъчно елегантност; винаги има толкова много, което може да се получи от аксесоарите. И с идването на зимата, и налагането на една нова мода, единственият аксесоар, който винаги можем да изберем сами, е коланът. Той скрепява едно облекло заедно. Той създава силует за вас, когато големите пуловери и якета ви обезличават, а нека да не забравяме, че пази панталоните ви там, където те трябва да бъдат.

Но знаете ли, че има няколко вида колани, които просто трябва да имате в гардероба си? Изненадани ли сте? Ето всичко, което бихте искали да знаете.

 

Забавната двойка

Искате ли да опитате нещо странно? Какво ще кажете за носенето на два колана заедно? Носете тънкия над широкия колан за забавен ефект. Само не забравяйте, че коланите трябва да са в контрастни цветове.

 

Класическият колан

Това е коланът, който всички ние познаваме. Това е онова, което търсим, когато искаме да затегнем панталоните си; този, от който зависим в чисто функционален аспект. За такъв колан ви препоръчваме да се придържате към лаконичните, семпли дизайни. Избягвайте нестандартните или декорирани дизайни на катарамата. Уверете се, че е в основен, неутрален цвят, не е твърде тънък или широк, изработен е от качествена кожа и е в класически стил. Колкото и да е важен този колан, намирането на добър такъв може да бъде дълъг (и скъп) процес. Така че, ако трябва да платите за него повече, не се учудвайте. Това е основното, което трябва да имате в гардероба си, след дрехите, разбира се.

 

Широкият колан

Този колан се развива доста през последните няколко години. Той е идеален за случая, когато трябва да придадете на иначе безформеното облекло ласкателен вид. Той може да бъде доста универсален, тъй като се изработва по няколко различни начина. За съжаление, доста дами често го носят неправилно. Ако не сте в най-добрата си физическа форма, опитайте се да избягвате дрехите, които се нуждаят от широки колани, или алтернативно, носете един, който е само пет сантиметра широк и да не е здраво стегнат около талията. Накратко казано, широкият колан е подходящ за дамите, които са с малка и стройна талия, а всички останали е по-добре да носят рокли, туники и свободно падащи дълги ризи със свободна кройка и тънки колани в подхдощя цветове.

 

Акцентен колан

Този колан е настоящият любимец в модния свят. Той добавя ново ниво на интерес към всякакъв вид дрехи и е значим фактор в добавянето на допъвнителни точки стил към всеки тоалет. Качественият колан от интересни и оригинални материали, цветове и дизайн увеличава коефициента на елегантност, но изборът му е добре да се прави в зависимост от събитието. Той, също така, е чудесно допълнение към панталоните с ниска талия. Коланът в този стил работи прекрасно при по-ниски и стройни жени. При една по-едра жена той може да изглежда малко непропорционален, но ако се носи над невталена туника или рокля, може да изглежда добре. Коланът, който избирате, следва да бъде с подходяща ширина, за да се постигне модерен външен вид. Винаги имайте такива колани с основни цветове, с тематични детайли или плетени версии в гардероба, тъй като това ще ви помогне да създадете нов външен вид. Ако искате нещо различно, можете да изберете да носите колан с интересна катарама.

 

Еластичен колан

Известен също като ластичен колан, това е изключително удобна покупка, която се разширява и променя формата си, за да се приспособи към вашето тяло. Ако сте малко по-пълни, избягвайте носенете на такъв колан, но ако сте в добра форма и искате да изберете подходящ колан, препоръчваме да изберете еластичен, тъй като той веднага ще създаде фигура на пясъчен часовник, която е изключително привлекателна.