Абонирай се

Какво ще кажете за високата талия?

Публикувано от admin 22.10.2015 0 Коментар(а)

 От известно време едни от най-актуалните дамски дрехи са тези с висока талия. Много световно известни личности са техни почитателки, но въпреки това у нас рядко можем да видим някоя мацка с подобна дреха. Което е жалко, защото тези дрехи са изключително стилни и женствени.

 

 Но може би причината за тяхното не носене се крие в това, че има някои тънкости, за които дамите не подозират.

 

 Най-подходящите допълнения към всякакви поли, рокли и панталони с висока тлия са коланите. Тези дрехи не си подхождат с шалове, затова те могат да бъдат заменени с всякакви модели красиви дамски чанти.

 

Този вид дрехи трябва да отговарят точно на размера Ви, в противен случай вместо да сте елегантни и шикозни, ще постигнете обратния ефект.

 

Ако изберете по-малък размер дреха с висока талия, тя ще пристяга тялото Ви, килограмите в зоната на талията ще изскочат и ще изглеждате по-пълни. Ако пък изберете дреха с по-голям размер, талията й ще пада надолу и целият красив ефект ще се обезличи.

 

От голямо значение е с какъв сутиен сте. Най-подходящи са моделите, с които бюстът изглежда по-голям, като по този начин се открояват извивките на талията.

 

Дрехите с висока талия издължават слабите и фини фигури, а по-пищните дами визуално изглеждат по-слаби. Те отлично подчертават извивките на тялото.

 

Панталоните и полите с висока талия са изключително елегантни, особено ако са съчетани с ефирен топ или риза.

Ако харесвате дънки, изберете модел с висока талия с разкроени крачоли или тип цигара.

 

Комбинацията от пола тип молив с висока талия и риза е идеална за офис.

 

За зимните месеци е подходящо съчетанието от дънки с висока талия и къс пуловер, а за летните къси панталонки или пола с къс топ.

 

За по-едрите фигури се препоръчват разкроени поли с висока талия. Те правят силуета много приятен.