Абонирай се

Заложете на стилна визия с риза и пуловер

Публикувано от admin 19.10.2015 0 Коментар(а)

Зимата вече чука на вратата, а това означава, че трябва да се подготвим и да си подсигурим комфорта и топлината за студени дни. Време е да пренаредим гардероба и да подготвим пуловерите си. Те са едни от най-топлите и пухкави дрехи, които са идеални за всевъзможни комбинации.

 

 Пуловери може да носите с всякакви дрехи и обувки. Можете перфектно да ги съчетавате както панталони и дънки, така и с поли и клинове. И съответно с ниски и високи боти и ботуши, спортни обувки и кецове. Всичко зависи от вашият стил на обличане, но ако желаете да създадете по-изискана визия, добавете към пуловера и любимата си риза. Това колежанско излъчване винаги придава свежест и повече стил. Риза и пуловер може да носите както със сако, така и с палто или грейка.     

 

 В днешната статия ще ви дадем няколко предложения за комбинации с риза и пуловер, както и няколко модни съвета.

 

 Винаги подбирайте правилно цветовете и на двете дрехи. Бялата риза е изключително добър избор, тъй като подхожда на всякакви пуловери.

 

 Ако пуловерът съдържа няколко цвята, най-добре е ризата да бъде едноцветна, с цвят, който присъства в пуловера или в неутрален цвят. Същото правило важи и ако ризата е цветна. Тогава пуловерът трябва да бъде едноцветен.

 

 През последните няколко сезона дънковата риза се превърна в абсолютен хит. Тя може да се комбинира с пуловери във всякакви цветове.

 

 За перфектно допълнение прибавете голямо колие. В момента огромните колиета са доста актуални. Но тъй като отново трябва да внимавате за цвета, заложете на едноцветно колие.

 

 Заложете на комбинация от дънкова риза, червен пуловер и голямо колие и ще бъдете зашеметяващи.

 

 За по-свежо и излъчване през деня комбинирайте пуловер, риза, панталон или дънки с ниски обувки. Но ако изберете пола тип молив и високи обувки, ще създадете много елегантна офис визия.