Абонирай се

Спално бельо за младоженци

Публикувано от admin 10.06.2019 0 Коментар(а)

Ако ви предстои сватба и мечтаете да създадете приветлив и уютен декор във вашата спалня, може да разгледате тези няколко идеи.  С много малко усилие и няколко лесни за реализиране концепции, можете да създадете романтична атмосфера, която да ви вдъхновява. Обърнете малко повече внимание на украсата и детайлите и времето, което прекарвате заедно с вашата половинка, ще ви бъде много по-приятно.

 

 

Тайни на хармоничния интериорен дизайн:

 

Правилно осветление

Не забравяйте простото правило – в спалнята през нощта трябва да бъде напълно тъмно, а през деня трябва да се осигури комфортно ниво на осветление. Когато декорът на спалнята е в твърде тъмни цветове, а осветлението прекалено ярко, помещението може да стане леко уморително за очите. Важно е правилно да поставите лампите и да изчислите техния брой. Най-доброто решение е, когато интериорът използва многостепенно осветление, което може да включва различни видове осветителни тела, в зависимост от настроението – таван, стенни лампи, осветителни тела за пода и LED светлини, които показват контурите на функцоинални зони, предмети, арки, подиуми и т.н., са доста добри опции. Поставянето на огледала пред прозорците и използването на светли вместо тежки завеси, които позволяват на дневната светлина да проникне вътре, ще бъде добро решение. През нощта трябва да използвате щори или завеси, които осигуряват 100% засенчване. Те могат да се шият и от тъкани от памук, бамбук, лен, коприна или плюш. Напоследък кадифените завеси се предлагат не само в широка гама от плътности и цветове, но и платът е абсолютно естествен и екологичен.

 

Оригинални текстилни изделия

Способността на човек да се адаптира към заобикалящите го условия обхваща и текстилния дизайн. Ако през годините сте се уморили от заобикалящия ви интериор, инвестирайки в битов текстила ще вдъхнете нов живот в него. Достатъчно е да замените старите възглавници, завивки и покривала за легло или мека мебел с нови. Вместо скучните стари кувртюри и декоративни възглавнички може да заложите на такива с нов и игрив дизайн. Плътните, топли одеяла могат да бъдат заменени с леки меки и леки одеяла в светли нюанси, а остарялото и износено спално бельо с модерни дизайни с романтична тема. В онлайн магазин Stylezone ще откриете подходящо спално бельо за младоженци.

 

Aроматерапия

Ароматите имат значителен ефект върху емоционалното състояние на хората. Те са способни да променят самооценката на човека и да събуждат приятни спомени. Ако трябва да се успокоите, изберете ароматите на сандалово дърво и лавандула. За тези, които искат да се развеселят, най-подходящите миризми са на аромати от мента и цитрусови плодове.