Абонирай се

Спално бельо за кукли

Публикувано от admin 18.05.2021 0 Коментар(а)

Мекото легло за кукли е основен атрибут на всички детски игри. В крайна сметка децата обичат да имитират възрастни и да приспиват куклите си! Ръчно изработени комплекти спално бельо, възможно е да се изработят комплекти по поръчка на цвета и размера, от които се нуждаете.

 

 

Ако искате сами да ушиете комплект спално бельо за кукли, тогава можете да направите това, като спазвате правилата за шиене на обикновено спално бельо. Единственото нещо, което не бива да забравяте е, че трябва да намалите мащаба, в противен случай можете да следвате всички инструкции. Матракът, като правило, е изработен от синтетичен материал, а завивката и възглавницата могат да бъдат от еко-влакно.

 

Когато изработвате сами чаршафи, калъфки за възглавници и завивка, не забравяйте, че калъфките за възглавници и завивката трябва да имат пълнеж. Размерите на спалното бельо за кукли трябва да се избират въз основа на размера на леглото за кукли. Най-важното е да не сгрешите с избора на завивката: според класическите правила, размерът на завивката, трябва да покрива куклите от брадичката до краищата на леглото.

 

Можете да изплетете на една кука одеяло за куклата, като изберете интересен модел и красиви богати нюанс на преждите. Покривалото или одеялото за легло в този случай ще има изключително естетическа функция.