Абонирай се

Спално бельо с одеало

Публикувано от admin 20.09.2020 0 Коментар(а)

Когато денят е хладен всеки от нас желае да се увие в нещо меко, топло и удобно.  Нашият онлайн магазин разполага с качествен домашен текстил, спални комплекти и одеяла. Ние предлагаме не само богат избор от продукти, но също така екипът ни може да ви помогне да решите кое спално бельо с одеало е по-добре да изберете, в зависимост от вашите нужди. С този пост ще разгледаме основните материали, за да ви помогнем да изберете качествен продукт.

 

 

Помислете за най-популярните материали, използвани за производството на този текстил, техните предимства и недостатъци. Така ще знаете какво одеяло е по-добре да изберете за себе си или за подарък.

 

Естествена вълна

Вълненото одеяло е решение, което е страхотно за по-хладното време на годината. Такова одеяло затопля уютно, забележително красиво е и има положителен ефект върху здравето. Вълната е идеален избор за хора със ставни проблеми. Вълнените влакна по време на триене осъществяват ефект на микромасаж, който подобрява кръвообращението. Одеялата от вълна осигуряват циркулация на въздуха и абсорбират влагата. Не изискват често пране или почистване. Разбира се, вълната има и недостатъци. Тя е малко груба и може да причини алергии. В търговската мрежа се предлагат одеяла от вълна в цялата палитра от цветове.

 

Акрил

Въпреки, че това е синтетичен материал, по своите характеристики той е подобен на естествената вълна. Тези одеяла са топли, леки, устойчиви на износване, хипоалергенни и практични. Те могат да се перат машинно и не са претенциозни на грижи. Богатият избор от цветни решения ще позволи на всеки да намери индивидуални решения за своя стил и декор. Сред недостатъците си струва да се подчертае, че те абсорбират миризми и не позволяват да премине достатъчно добре въздуха. Ако мислите как да изберете добър, но евтин продукт, обърнете внимание на текстила, изработен от смес от акрил и памук.

 

Кашмир

Това е естествена вълна, която се характеризира с невероятно тънки влакна, така че материята е много фина и нежна. Когато го използвате, кашмирът с времето ще стане по-гладък и приятен на допир. Значителен недостатък е доста високата цена. Такива продукти се перат само на ръка.

 

Памук

Мек и приятен, той придава невероятен комфорт. Отличава се с висока хигиена, хипоалергенност, нетоксичност, достъпна цена и екологичност. Недостатък е, че  при интензивна употреба може да се появят ефекти на деформация върху него. Естествените памучни влакна са меки и пухкави, така че материята не се плъзга, а приляга добре върху леглото.

 

Това не са всички материали, които могат да бъдат използвани за направата на този текстил. Свържете се с екипа на нашия онлайн магазин stylezone.bg, ако искате да изберете спално бельо с одеала и ние ще ви кажем кой вариант е най-подходящ за вас.