Абонирай се

Спално бельо с обиколници

Публикувано от admin 28.01.2021 0 Коментар(а)

С появата на дете в дома, въпросът за безопасността на пространството, в което ще живее, става основен. Нужно е се вземат предвид всички подробности при планирането на мястото за сън на бебето. За това е предназначена защитата на креватчето със спално бельо с обиколници евтини и качествени комплекти. В търговската мрежа се предлагат различни видове чаршафи с обиколници, спално бельо гнездо, спален комплект за кошара, спален комплект за кошара с обиколник и други.

 

 

Спално бельо с обиколници за кошара

Защитата на креватчето с бебешко спално бельо с обиколници се прави от мек плат с пълнеж. Обикновено обиколниците са закрепени по целия периметър на люлката или креватчето с връзки, копчета или велкро закопчаване. Пълнителят обикновено се състои от синтепон или каучукова пяна. Не се притеснявайте от неговата „неестественост“, тъй като отгоре почти всички защити се изработват от 100% естествен плат, най-често от памук.

Разбира се, за новородено, което все още не знае как да се преобърне, камо ли да пълзи, защитата не е толкова важна, колкото за бебе на 4-5 месеца, но има още един нюанс, поради който е по-добре да се снабди със защита креватчето рано. Например, такава  функция на страните на бебешката мебел за сън, като защита от течение, е важна на всяка възраст, особено за новородено бебе, което все още има несъвършена съдова система и по-специално система за топлообмен. При нас, в цифровата платформа stylezone.bg, ще намерите разнообразни комплекти спално бельо с обиколници размери, цветове и модели.

 

Бебешко спално бельо с обиколник

Обикновено, люлките за бебетата се изработват с високи преградни страни, за да бъдат безопасни. И все пак нека отговорим на въпроса на какво е важно да обърнете внимание при избора на защита на бебешкото легло или люлка?

Ако бебето прекарва много време в креватчето, по-добре е да изберете спално бельо с обиколници комплект с дискретен принт и цвят отстрани, защото детските психолози силно препоръчват да не се обгражда бебето с пъстрота, това се отразява неблагоприятно на нервната му система, натоварвайки го с ненужна визуална информация.

Също така си струва да се уверите, че защитата не включва ненужни части, в които бебето може да заплете пръсти, да се завърже или да се нарани. Грубо казано, колкото по-надеждно и безопасно защитата е прикрепена към креватчето, толкова по-добре.

Когато избирате защита за креватчето, проверете дали продуктът е зашит по целия периметър, в противен случай може да възникне неприятна ситуация по време на пране, когато пълнителят просто стане на бучка или съхне твърде дълго.

При нас ще намерите спално бельо с обиколници за бебето, детско спално бельо с обиколници, евтино спално бельо с обиколници, спално бельо с обиколници за кошара и спално бельо с обиколници за диван.

Ако ви интересуват за спално бельо с обиколници мнения, потърсете в мрежата за, спално бельо с обиколници мнения Турция, спално бельо с обиколници мнения Франция, спално бельо с обиколници Гърция и други.