Абонирай се

Спално бельо с ластик

Публикувано от admin 04.02.2020 0 Коментар(а)

Характерно за спалното бельо с ластик е, че то е изключително комфортно, стилно и изчистено. Предлагаме ви да разгледате нашите идеи за създаване на интериор във високотехнологичен (Hi-Tech) стил. Стилът на съвременните технологии в дизайна на спалнята е изборът на активите и млади хора.

Интериорният дизайн, създаден по най-новите технологии, се харесва най-вече на енергичните хора. Те са постоянно в движение, ценят времето си и не обичат да губят време в излишни действия. Лаконичният и удобен интериор, в който всичко е на мястото си, не отвлича вниманието им и не забавя темпото им е идеален за тях.

 

Характеристики на стила:

 

 ►Спалнята е оборудвана с най-новите технологии и мебелите са ергономични. Масите, гардероба и леглото са направени от полимерни материали като различни видове стъкло и метал. Вратите и страничните панели на елементите следва да са гладки и лъскави, а хардуерът и различните метални елементи са хромирани.

 

► Стените и подът са бели, сиви или черни. Интериорът може да е леко разреден с ярки и богати цветове.

 

► Като декор се използват геометрични модели при повърхностите и хромирани детайли.

 

► Стилът се характеризира с лъскави и внимателно полирани повърхности от стъкло, керамика, метал и синтетични композитни материали.

 

► Що се отнася до обзавеждането на спалнята в стил „High Technology“, то изненадва не само с необичайните си материали, които го съставят, но и с елегантната си форма, функционалност и ергономичност.

 

► За осветление изберете няколко вида осветителни тела. Те могат да бъдат: оригинални LED, вградени лампи, както и необичайни полилеи  със стъкло, метал или пластмаса.