Абонирай се

Спално бельо платове

Публикувано от admin 18.11.2019 0 Коментар(а)

Спално бельо платове комфорт

 

Сред най-популярните дизайни спално бельо платове единично, предлагащи се на пазара, са спално бельо платове Ауди, спално бельо платове Армани, спално бельо платове Айфелова кула. Когато става въпрос за детска стая, отлична идея е да заложите на Ранфорс плат – детски. Най.популярните десени спално бельо платове детско за стаята на бебето и детето са спално бельо платове Еднорог, спално бельо платове Елза и Ана, спално бельо платове Животни, спално бельо платове Коледа и други.

Спално бельо платове евтино

 

Ако искате да закупите комплекти на изгодна цена, може да заложите на спално бельо платове Диана, спално бельо платове Дилиос, спално бельо платове Дитекс и други. Също толкова качествени и на приблизително същата цена са продуктите на Роксима Дриймс, Кетертекс, Яна Пангюрище и други. Добра идея е да закупите изгодно спално бельо от минала колекция, което е прието да се нарича спално бельо платове аутлет. Стилно и уютно спално бельо платове цена на разпродажба, на отстъпка или на ликвидация ще откриете в онлайн магазините. Може да заложите на едноцветен комплект или такъв в няколко цвята като например, спално бельо платове жълто, спално бельо платове жълто и сиво.

 

 

Спално бельо плат американ на едро

 

Отлична идея е да създадете внимателно съчетан декор в спалнята с комплект за легло, ушит по поръчка, например, от тъканта, от която са ушити завесите с платове на едро. Модерни опции са спално бельо платове коприна, спално бельо платове лен, спално бельо платове крепон, спално бельо платове египетски памук, спално бельо платове жакард, платове за спално бельо-хасе 100 памук, плат за чаршафи бархет и пр.

 

 

Спално бельо платове за домашен лукс

 

Памукът е естествен материал, който е приятен на допир и създава приятно терморегулиращо усещане, като освен това абсорбира добре влагата. При първото изпиране той се смалява с до 4-5%. Памукът често се смесва с синтетично изработвани влакна или към него се прилага специална химическа обработка в производството на битов текстил.

 

Ленът е естествен продукт, получен от ленени стъбла. Нишките му могат да бъдат с различна дебелина. Ленът позволява на въздуха да премине отлично, държи хладно и приятен на допир, когато се докосне до кожата.

 

Камилска вълна – тя се изработва от вълната на камила. Камилската вълна често се използва за изработката на платове за спални комплекти без боядисване. Обикновено се използва за производство на едри тъкани, като неоцветената вълна има светлокафяв цвят.

 

Вискозата е изкуствено влакно, изработващо се от целулоза. Често вискозата е компонент от смесени тъкани, например с лен или коприна, а на базата на вискозата с добавка на естествени влакна се получават различни видове тъкани, например щапелни. Вискозата в чиста форма има много недостатъци: свива се при пране и губи силата си.

 

Кашмирът е тънка, лека вълна или вълнена смес, с диагонален външен вид на повърхността. Истинският кашмир се прави от вълна от малки агнета. Използва се най-вече за тъмно оцветени училищни униформи и престилки. Освен това от кашмир се изработват шапки, шалове, пуловери, рокли, ръкавици и т.н.

 

Жакард е тъкан, наречена на френския изобретател J. M. Jacquard. Около 1800 г. той създава машина за производство на едрозърнести тъкани, като отделно контролира всяка нишка на основата. Получените модели са кръстени на него.

 

В магазинската мрежа се предлагат всякакви размери спално бельо платове за бебе, спално бельо платове за кошара, спално бельо платове за деца, спално бельо платове за единично легло, спално бельо платове за приста, спално бельо платове за ъглови легла и др.