Абонирай се

Спално бельо микрофибър мнения

Публикувано от admin 15.06.2020 0 Коментар(а)

При нас, в електронната ни платформа stylezone.bg, ще намерите спални комплекти от микрофибър, изработвани само от доказани производители и надеждни доставчици на суровини. Например, спално бельо от сатенен жакард е чудесен подарък за всеки повод. Нашият екип от консултанти е на ваше разположение и винаги ще ви помогне да изберете най-добрия вариант. При спазване на всички правила за грижа спалното бельо от микрофибър ще издържи 2-5 години.

 

 

Правила за грижа за спалното бельо от микрофибър:

- Машинно пране при температури, които не надвишават 40 градуса и при малки обороти;

- Не използвайте избелващи вещества;

- Машинно сушене при нисък цикъл;

- Гладене при минимална температура.

 

Как да изберем правилния спален комплект от микрофибър?

 

Комплектите, изработени от нискокачествени материали, не се препоръчват от експертите, тъй като това може да бъде опасно за здравето. За да се предпазите от разочарование и да се насладите на висококачествени стоки, трябва да изберете комплекти от доказани производители и да ги закупите на специализирани търговски обекти или от реномирани онлайн магазини.

Ако продуктът вече е закупен или ви е бил подарен от някого, той трябва да ви предупреди, че е от микрофибър. Нискокачествените спални комплекти от микрофибър могат да се разпознаят по много покатели. Например:

- наличието на миризми, особено „химични“;

- неравномерно оцветяване – когато накиснете тъканта, боядисва ръцете ви;

- деформация след изпиране при температура не по-висока от 40 градуса.

 

Спално бельо микрофибър мнения

 

Свързаните с микрофибър за спално бельо мнения относно качеството на чаршафите  са доста противоречиви. Може да проверите в интреннет в социалните мрежи и форумите. Обикновено потребителите избират тези комплекти, тъй като биват привлечени от сладките принтове и веселите цветове и, разбира се, достъпната цена. Повечето клиенти твърдят, че качеството е напълно съобразено с цената. Сред  несъмнените предимства са, че изсъхват много бързо, след като бъдат извадени от пералнята – буквално за час и половина.