Абонирай се

Спално бельо макси

Публикувано от admin 21.12.2020 0 Коментар(а)

Простотата и минимализмът са изключително на мода. Съвременните дизайнери се стремят към все по-изчистен стил в интериора, като „царските“ легла намират място в него. Какво по-романтично от това да се оттеглите в във вашето убежище от градската суматоха? Спалнята е място, където може да се скриете от любопитни очи, да забравите за домашните грижи и да се отдадете напълно един на друг. Ако изберете спално бельо за голяма спалня в тъмен цвят със злато, можете да се почувствате като герой на ориенталска приказка.

 

 

Такова легло предразполага двойките към романтика и интимност. Бялата и прозрачна тъкан на комплектите спално бельо кингсайз ще създаде усещане за плаване в облаците. 

 

Моделът на включения в такава спалня спален комплект гигант трябва да бъде направен от естествени тъкани. Те позволяват на кислорода да премине добре и не предизвикват алергии.

 

Интимната зона на комфорт и кралската романтика в спалнята могат да бъдат създадени дори в малка стая. Изберете спално бельо гигант от естествен плат. Той се определя от сезона и географската област.

 

 

Леглата с четири колони са винаги модерни. Има няколко начина да го направите сами:

 

  • Големината на декоративната конструкция на леглото трябва да бъде малко по-голяма от периметъра на матрака и ширината между пода и рамката.
  • Необходимо е да се третират всички ръбове, за да не се разрохква. Зашийте пръстени или декоративни панделки отгоре за монтиране на завесата.
  • Първият метод за закрепване е да се прикрепи пръчката към тавана, на който виси тъканта.
  • Вторият начин е да се вземе обръч с голям диаметър, да се закрепи ръба на лентата и да се окачи на кука на тавана.

 

За голяма стая, можете да си купите вече завършени с дървена или метална рамка. Завесите и методът на закрепване ще зависят само от вашата креативност и въображение. Използвайте вашето въображение и създайте романтичен интериор и комфортна зона. Може да закупите умело подбрано спално бельо макси с два плика за вашата релаксираща област, което да подхожда на завесите, килима, тапицериите и възглавничките за мека мебел. Така ще улесните поддръжката му и ще си осигурите повече удобство.

 

Сенникът може да бъде монтиран на стената. Големите легла са много меки и удобни. Те създават асоциация сякаш се намирате в дворцова спалня. Плътните и масивни завеси няма да им подхождат. Изберете леки и прозрачни тъкани.

 

Понякога вместо обикновения  тюл или органза се използват други материи, които изглеждат добре, когато се драпират.