Абонирай се

Спално бельо коприна

Публикувано от admin 03.12.2019 0 Коментар(а)

Луксозно спално бельо коприна

Въпреки своята мекота и еластичност, съвременното копринено спално бельо е много издръжливо и ще ви служи много години, докато памучните тъкани бързо се износват и разкъсват. Тъканите, които имитират естествената коприна са способни да предава механични ефекти, докато оригиналната коприна не електрифицира. Съвременните изкуствени аналози на тази тъкан, направени с добавка на примеси, нямат нейната трайност. Ето защо, при покупката трябва да обърнете внимание на етикета и да видите колко естествен материал се съдържа в комплекта. И накрая, на копринени чаршафи и под копринено покривало е изненадващо приятно да се спи.

Характерният блясък на луксозното спално бельо от естествена коприна придава на тъканта елегантност и изтънченост: спалното бельо изглежда така, сякаш създава игра на сенки и светлини. Дълго време копринените чаршафи и завивки са били притежание само на аристократите. В наши дни този материал се е превърнал в еталон за изтънченост и качество. Вярно е, че цената му не е толкова висока, колкото в древността и все повече и повече любители на луксозните изделия го избират за декориране на спалните си. Първо, защото той е с първокласно качеството, но има и много други причини за популярността на комплектите от коприна.

 

 

Спално бельо коприна в чанта

Копринените изделия могат да се сравняват по своите свойства единствено с прелестното спално бельо копринен сатен. Единственият недостатък на коприната е способността й да се свива. Ако искате спалното бельо да изглежда наистина аристократично на леглото ви, трябва внимателно да го гладите: винаги леко влажно, при минимална температура и само отвътре, за да не развалите предната страна на тъканта. Препоръчително е да се изпере коприната ръчно или в режим на деликатно машинно пране и то само с мек, несъдържащ избелващи добавки, неагресивна прах за пране. Температурата на водата по време на пране не трябва да е по-висока от 40 ° C.

 

 

Спално бельо коприна чудо

В обикновения живот сме свикнали да си позволяваме малки радости: това може да е деликатес, скъп предмет от бутик или пътуване в чужбина. Ние прекарваме една трета от времето си спейки, така че защо да не инвестираме в оригинално и нежно на допир спално бельо от най-висок клас. Копринените комплекти за легло са истинско чудо и ще ви осигурят приятни сънища и комфортно сутрешно събуждане.

 

 

Спално бельо коприна мнения

Сред най-предпочитаните видове са спално бельо коприна Англия, спално бельо коприна Испания, спално бельо коприна Китай, спално бельо коприна Турция, спално бельо коприна Франция, спално бельо коприна Полша и спално бельо коприна Италия. В търговската мрежа се предлага богат асортимент спално бельо коприна за бебе, спално бельо коприна ясла, спално бельо коприна градина, спално бельо коприна за юноши, спално бельо коприна жени и мъже и други. Модерното спално бельо коприна за лятото са най-предпочитани, но може да се използват през цялата година. В търговската мрежа се предлагат разнообразни видове спално бельо коприна размери, спално бельо коприна цветове, спално бельо коприна стилове и спално бельо коприна цени.