Абонирай се

Спално бельо като част от триковете за декорация в спалнята

Публикувано от admin 19.07.2018 0 Коментар(а)

Всяко семейство би искало да има спалня, която е красива, свежа и изпълнена с елементи, които да предават уникален характер на интериора. Разбира се много са съветите на дизайнерите как да се стилизира спалнята, решенията са безброй много, но като че ли на последно място винаги остава спалното бельо. Затова решихме в тази статия да видим няколко начина как именно завивките да се намесят в интериора по един уникален начин, който да разказва една красива история.

 

Камара от възглавници

Красотата понякога изисква пищност и количество. Много забавно и цветно решение е когато всяка сутрин подреждате спалнята, но върху нея не оставяте само възглавниците за спане, ами оставяте цяла купчина от декоративни възглавници в различни размери и с различни калъфки за възглавници. Можете да си позволите микс от райе и цветове, флорални елементи, геометрични мотиви, като в един цветен сън в спалнята. 

 

Големи флорални елементи 

И тук размерът работи за внушението и за качеството на интериора. Всяка дама има любимо цвете и мъжът може да направи компромис за спално бельо с флорални елементи в екстра размер – рози, лале, декоративни храсти, маргарити, слънчоглед, сини и виолетови цветя – изборът е почти безкраен.

 

Ултра меки пастелни цветове

Чрез бледо синьо и бледо розово, кувертюра в меки цветове, едноцветни възглавници – всички заедно ще работят, за да пресъздадете един релалксиращ интериор. Много подходяща украса чрез спално бельо, за хора с натоварен график на работа, за да се чувстват по-спокойно и същевременно елегантно в спалнята. Изберете самите завивки колкото се може по-пухкави и обгръщащи.    

 

Съчетание цвят на стена и цвят на спално бельо

Много проекти за нова спалня започват с идея за пребоядисване на стената. Когато сте решили да атакувате с любимия си цвят, то тогава незабавно си купете и комплект спално бельо в същия цвят. Така че когато „прережете лентичката” на новата спалня, да сте пренаситили интериора с любимото зелено, синьо, червено, златисто жълто и т.н.