Абонирай се

Модни щампи за спално бельо

Публикувано от admin 20.04.2022 0 Коментар(а)

Какви са модни щампи за спално бельо тази година?

 

Триизмерно спално бельо

 

3D изображенията се срещат почти навсякъде в наши дни, декорирайки дрехи, чанти и интериор. Имаше място за тях в спалнята. Такъв модел се прилага чрез отпечатване на снимки, така че крайната картина изглежда невероятно впечатляваща. Технологичната тенденция е създаването на естествени отпечатъци с хипнотизиращи оригинални теми. Поради факта, че моделът е "жив", търсят се триизмерни пейзажи, цветя и животни.

 

Геометрични фигури

 

Спално бельо с разнообразни триъгълници, ромби, кръгове, квадратчета е последната мода. Множество големи или малки фуги и форми са лек ежедневен необвързващ декор, затова е толкова популярен. Освен това геометрията дисциплинира, подрежда мислите, успокоява и се приспособява към бъдещия сън.

 

Народни мотиви

 

На вълната на тенденцията - класически ориенталски, индийски, народни мотиви. Основната им разлика е пъстрота, огромен брой малки детайли, богатство на рисунки, колорит. Тук са представени необичайни версии, оригинални китайски миниатюри, красиви йероглифи с философски смисъл. Широката гама от цветове позволява използването на такива форми във всеки интериор - те ще изглеждат свежи и представителни навсякъде.

 

Флора и фауна

 

Не по -малко актуални са модерното спално бельо с изображение на цветя (полски, екзотични) и животни (месоядни или тревопасни). Естествеността им се придава от естествена палитра. Някои елементи на артистичност са приемливи:

  • детайли в стила на модернизма;
  • техники на кубизъм;
  • строги геометрични форми.

     

Домашният текстил изобщо не е скучна монотонна декорация за легло. Тя прилича повече на платното на вдъхновен художник. Въпросът е в съвременните методи за боядисване на материала, които ви позволяват да отпечатате най -малките шарки и да пресъздадете всяка гама.

Сред растителните мотиви в тенденцията са орнаменти, изобразяващи трева, разнообразие от цветни букети, зеленина, стъбла с плодове, съцветия, единична флора. Основното правило е максимално екологично съответствие.

 

Клетка и лента

 

Това е стара модна тенденция, която тази година придоби нови, невиждани досега щрихи. Например, популярно е комбинирането на ивици и клетки помежду си и с други шарки. Във втория случай те могат да бъдат или вторични, разположени като допълнение към основния печат някъде отдолу от ръба, или доминиращи, създавайки фон на всичко останало.