Абонирай се

Правилно съчетание на черните дрехи

Публикувано от admin 21.10.2015 0 Коментар(а)

Може би обожавате да сте облечена цялата в черно, но дали подбирате внимателно дрехите си? Днес ще ви запознаем с най-важните правила относно черното облекло, за да ви помогнем винаги да постигате изискан, изтънчен и елегантен вид.

 

Тайната за правилно съчетание на черните дрехи се крие в структурата на тъканите.

 

Ако облечете черна рокля, подберете аксесоари, с които да оживите цялостната визия. Можете да подчертаете например талията си с колан, който ако държите да бъде черен, ще добавите доза екстравагантност към тоалета.

 

Ако искате да носите черна пола и черна блуза, постарайте се да бъдат с различна структура на тъканта, за запазите очарованието на дрехите. 

 

Всички знаем, че черните дрехи имат отслабващ ефект, но въпреки това винаги носете дрехи, които са ви по мярка. Забравете за прекалено стегнатите или по-свободните, с които няма да изглеждате елегантни. 

 

Ако търсите перфектното черно, няма да го намерите в памучните дрехи. Но ако предпочитате такива, избирайте със съдържание на ликра, в които цветът е по-добър. Най-дълбок черен цвят съдържат вълната и коприната. Никога не носете избледнели черни дрехи, ако държите на изискания си стил.

 

Добавете към визията си ярък цветен акцент. Това може да бъде аксесоар, чанта или обувки. Дори едно яко червило ще промени облика ви. Това правило е добре да се спазва при студено време, когато изцяло загърнати в черно. Но когато времето е топло, постарайте се да показвате кожа. Носете дрехи, които ще показват отделни голи части от тялото ви. Това са блузи с дълбоки деколтета, блузи без ръкави, блузи с изрязани участъци, по-къси поли и т. н.

 

Черните дрехи изискват по-специални грижи. Ако имате домашни любимци, почиствайте ги от космите със специални четки. Проверявайте ги за мъх, прашинки и др. Перете ги с прах за черни дрехи, за да запазите за по-дълго цвета им. Също така трябва да знаете, че се простират от вътрешната им страна, за да не избледняват от слънцето.