Абонирай се

С какво да съчетаете кожения панталон

Публикувано от admin 24.11.2015 0 Коментар(а)

  Този сезон кожените дрехи са изключително актуални, а дамският кожен панталон набива все по-голяма популярност в модерния женски гардероб. Но ако все още не сте се сдобили с този тренд, ето за какво трябва да се оглеждате, когато търсите своя модел. Актуалните са три основни модела: с прави крачоли, които падат над обувките и широки в зоната около глезена; скини модел, който подчертава краката; силно скъсен модел, който ще открие глезените.

 

 Преди да закупите желания от вас модел, добре е да вземете предвид някои неща.

 

 Ако имате широки бедра, заложете на панталон с прави крачоли. С тях ще изглеждате много по-добре, отколкото със скини модел. Ако път имате недостатъчно дълги крака, за вас не се препоръчват моделите, които са със къси крачоли, тъй като с тях краката ще изглеждат още по-къси.

 

 В зависимост от сезона, можете да носите кожения си панталон с класически ежедневен топ. Добре е обаче да се избягват топове, които са твърде провокативни, защото тази дреха все пак често е прилепнала по тялото и подчертава формите. За да създадете елегантна визия, избирайте по-свободни топове.

 

 Избягвайте съчетанията на кожени панталони с блестящи дрехи, за да не изглеждате претрупано и безвкусно. Същото важи и за големите деколтета и прозрачните материи. Комбинациите с други кожени дрехи също не е стилна, още повече ако не сте рокерка. Но колан, чанта, както и обувки от кожа винаги си подхождат.

 

 За зимно време най-подходящи са комбинациите с поло, пуловер, жилетка, елек, риза. Можете да носите кожени панталони с кецове, маратонки и всякакви спортни обувки, боти, ботуши, шалове и шапки и всякакви големи аксесоари. Една дръзка и впечатляваща комбинация е черен кожен панталон и палто с леопардови принтове. Можете да комбинирате с дрехи с животински принтове стига да да е в границите на допустимото, така че тук не се препоръчват големи бижута и аксесоари с много ярки цветове.