Абонирай се

С какво да облека кожената рокля?

Публикувано от admin 06.04.2016 0 Коментар(а)

 Ето и няколко отговора на този въпрос:

 

 За да създадете романтичен образ, изберете цвят камилска вълна под формата на “А“ силует. При този стил на обличане трябва да изберете аксесоари строго в рамките на него и в същите цветове - тогава ще изглеждате нежно бледи и девствени. При избора на обеци и колиета трябва да запомните едно - бижуто да е с елемент от сребро или злато. Златните бижута са най-добрият вариант, те изглеждат страхотно на фона на кожата и подчертават нейния шик. Чантата трябва да е в същия цвят като роклята или в малко по-лек нюанс. Може да я носите през рамо или в ръка.

 

 Всяка жена е индивидуална в своите параметри, затова стандартните рокли не винаги седят перфектно на фигурата. Самата кожа не е еластичен материал, така че за да се избегнат тези неприятни моменти, изберете рокля комбинираща плат и кожа. Тази рокля ще ви даде възможност да скриете недостатъците на фигурата, защото платът ще поеме тази част, която има нужда от еластичност кожата, напротив ще подчертае вашите преимущества. При нестандартните форми трябва да избирате тъмни нюанси на роклите, но за сметка на това аксесоарите ги избирайте по-закачливи (например, обувки малко по-светли от роклята, чанта със златист елемент на ключалката, златни обеци и гривна, очилата, ако носите такива, да съвпадат с цвета на бижутата). Не избирайте аксесоари, които да съответстват на роклята те ще се слеят с нея и вие няма да изглеждате атрактивна.

 

 В новите колекции са налице достатъчно количество агресивни кожени рокли от ценна кожа с интересни акценти и елементи. Следвайте този съвет - не слагайте нищо друго към тази рокля, защото защото и така вече изглеждате ярко и ефектно. Аксесоари под формата на гривни, колиета и обеци могат само да развалят образ ви.

 

 Популярни през този сезон  са моделите с отворено деколте, което се допълва от елегантно болеро. Важен момент при избора на болеро е неговият цвят трябва да е тон в тон с роклята.