Абонирай се

С какво да носим сандали на високи токчета?

Публикувано от admin 05.04.2016 0 Коментар(а)

Сандалите са универсални обувки, които перфектно ще си паснат с почти всеки тип дрехи, разбира се, с изключение на  спортното облекло. Много жени смятат, че тези обувки не трябва да се носят с чорапогащници, но трябва да се отбележи, че това не е изобщо вярно, защото, ако вие използвате цветни чорапогащници, те без проблем ще си паснат добре с тези обувки.

 

За работата ви идеално ще подхожда костюм с панталон и лятна риза в съчетание със сандали с черен цвят. Ако не искате да носите панталони, можете да изберете прилепнала пола, която ще се комбинира перфектно с бежова блуза и сандали, разбира се в тон. За да се разчупи образа, трябва да си вземете и един малък черен колан.

 

За разходка след залез можете да вземете една красива вечерна рокля със сандали в същия тон. За да завършите образа, можете да добавите контрастен колан и стилни аксесоари. Можете също така да носите и стилна двуцветна коктейлна рокля, но само не забравяйте да подберете правилните обувки.

 

За непринудени разходки в парка можете да носите сандали на тънки високи токчета с панталони или бричове.  Образа може да го доукрасите цветна жилетка или дълго яке.

 

За ежедневно носене, можете да подберете една ярка лятна рокля и красиви оригинални бижута, които да допълват картинката. Също така, за ежедневието, можете да изберете и комбинация от сандали с къси панталони. Между другото, трябва да се отбележи, че именно тази комбинация е една от най-популярните.

 

Сандалите с високи токчета правят образа на жената грациозен, стилен и много секси. В такива обувки няма да Ви подмине нито един мъж!