Абонирай се

Пухкав халат

Публикувано от smelio 12.02.2023 0 Коментар(а)

Продажбата на халати и кърпи е много актуална днес, защото те са незаменим атрибут на много салонни процедури и гаранция за удобно прекарване на времето в хотелите и центовете за разкрасяване и релакс. По-специално, тези продукти включват: вафлени халати, хавлиени халати, хавлиени кърпи, хавлиени салфетки, хавлиени чаршафи, хавлиени матове и хавлиени чехли.

 

Що се отнася до дължината на купчината, има много опции, всяка от които се търси в собствената си зона. Например халатите и кърпите за хотели и хостели се различават донякъде по своите характеристики от продуктите, използвани в салоните за красота.

 

Продуктите с висока единична бримка са невероятно меки, деликатни и са създадени за най-приятните тактилни усещания. Това е идеалната хавлиена кърпа за салони за красота и СПА центрове. Основното е, че колкото по-дълга е примката, толкова по-мека е кърпата и толкова по-нежна грижа се изисква. Но пък колко удоволствие носят на клиента?!

Продуктите с висок двоен контур са пухкави и хигроскопични, т.е. абсорбират добре влагата. Те са по-меки и плътни от предишната версия на хавлиените изделия.

 

Продуктите с нисък контур са най-практични, абсорбират влагата най-добре от всички, максимално защитени са от случайно издърпване на бримките по време на употреба и са устойчиви на износване. Честото пране не им вреди и не вреди на външния им вид.

Изделията със средни контури и с къси купчини са най-добрият избор на кърпи за хотели, хостели, фитнес клубове и други.

 

Дължината на купчината и нейната плътност обаче не са всичко. Практичността и трайността много зависи от качеството на преждата, от която е направена кърпата.

 

Ние предлагаме в нашия цифров магазин stylezone.bg пухкави и меки хавлиени халати, хавлии, чаршафи, кърпи и други, изработени от различни видове прежди. При нас ще намерите висококачествени халати в многобройни цветове и безкрайни вариации на материи и размери, сред които да изберете идеалните за вас или за вашия бизнес!