Абонирай се

Пухени модни аксесоари

Публикувано от admin 02.12.2015 0 Коментар(а)

 Модата при обувките е като всяка друга – едни я харесват, а други не. Косматите боти и ботуши са едни от актуалните модели този сезон. Едни от най-впечатляващите са екстравагантните пухкави дамски боти с прозрачен ток, който имитира кристал. Безспорно те не приличат на домашни пантофи, но наистина топлят като такива, а са доста елегантни. Тях обаче могат да си позволят само маниачките на обувки, заедно с кожена чанта и мъхест шушон, които да комбинират с клинове и панталони. Всички се предлагат в различни цветове.

 

 Но не само при обувките наблюдаваме тази тенденция.  Тя присъства и в горните дрехи и дамските чанти, яки, шапки и други аксесоари. Как да  ги съчетаете е въпрос на личен избор. Те могат да изглеждат чудесно, просто трябва да съобразете с вашето собствено настроение.

 

 Изключително популярни и актуални станаха и елеците с косъм. Ако се огледате около вас, ще ги видите освен в магазините, също и по улиците. За жалост обаче, не всички момичета успяват добре да ги съчетаят с останалото облекло и изглеждат напълно еднакви.

 

 Да, лесно е да съчетаеш любимия си елек с кожен панталон или черен клин, но добре е да опитате да разнообразите тази визия, да излезете от тази рамка и да се отличите от останалите по свой различен начин.

 

 Както и да е. Меката кожа присъства навсякъде. Можете да си позволите да облечете рокля или блуза с голи рамене, които да покриете с палто от косъм. Със сигурност ще ви топли.

 

 Ако пък си падате по екстравагантното, заложете на ръкавици или ръкавели, украсени с къси ресни.  Защо пък не? Покрай новогодишните празници можете да си позволите нещо по-впечатляващо и дръзко. Единственото условие е да не прекалявате.