Абонирай се

Пролетни тенденции

Публикувано от admin 13.05.2016 0 Коментар(а)

  Късите рокли са много актуални и през тази година Интересни и привличащи вниманието, те остават най-възпявания герой. Можете да потърсите някои модни предложения и в онлайн магазините за дрехи, които разполагат с безкраен океан от модели на по-изгодни цени и бърза доставка. Правилото при роклите тази година е фoрма на пясъчен часовник, висока талия и мини дължина.

 

 Много модерни ще бъдат и дантелените блузи на нежни флорални текстури. Ако са прозрачни, те могат да бъдат и с подплата. Деколтетата са добре очертани, подчертавайки красотата на женските рамене. Нюансите са приглушени и спокойни и подходящи за сезона.

 

 Блузите с уголемени капки са провокативни и неустоими, а някои от световните дизайнери заложиха на тях в модата при чантите. По този начин правят от точките неустоима сюрреализтична визия. Тези модели се изработват от меки памучни платове с текстура на едри точки. Освен основния десен отпред или отзад, блузите могат да бъдат и с допълнителна щампа – надписи, сърца, устни или анимация. Бъдете смели  и заложете на асиметричен модел с удължен гръб или завързан отпред на панделка.

 

 Ако акцентът е твърде силен и поставен върху блузката, то заложете на по-изчистен модел дамски панталон. За да ви бъде удобен можете да подберете еластична материя. Модерни са италианските джобове, а на гърба джобовете с филетки. Модерни са и фини и стеснени кожени коланчета с тънка тока.

 

 Друг модерен панталон, подходящ за лятото е модел с лента на талията, която затвърждава с джувка от лявата или от дясната страна на предната кройка. Той е със свободни широки крачоли, няма никакви джобове или допълнителни шевове. Панталонът може малко след коляното да е захванат с лентички, като наподобява камбана в долната част на крачолите.

 

Източник: https://topobjavi.com/