Абонирай се

Престъпления в модата – не правете това

Публикувано от admin 25.01.2016 0 Коментар(а)

Най-големите модни грешки, които може да направите

 Да смените стила си рязко

 Решавате, че за някои събитие ще изглеждате коренно различно. Да, но ако в ежедневието си ходите със спортни обувки или сандали, както и с дънки и тениски, няма как да се качите на 10-сантиметрови токчета и да облечете бална рокля.

 Всъщност има как, но резултатът изобщо няма да е това, което очаквате. Ще се чувствате неудобно, ще изглеждате смешно, а може и да се нараните.

 Затова потърсете компромисен вариант – обувки със средна височина, както и рокля с дължина до коляното и неразкриваща много плът.

 

 Да пренебрегнете възрастта си

 Обличайки дрехи, които сте носили преди 10 или 20 години, автоматично ще се превърнете в жалка гледка. Околните със сигурност ще си помислят, че не сте изживели докрай младините си и сега се опитвате да наваксате пропуснатото. Внимавайте с дължините и цветовете.

 

 Да не се съобразите с повода

 Ако отивате на плажно парти, дългата вечерна рокля и високите токчета не са най-подходящият избор. Вместо с лека рокличка и удобни сандали, вие ще се борите да не затънете в пясъка и ще ометете всичко след себе си.

 

 Прекалявате с аксесоарите

 Аксесоарите трябва да бъдат акцент. Ако сте решили да облечете цветна дреха, ползвайте аксесоари с неутрален цвят и много, много пестеливо. В случай, че дрехите ви са в неутрален цвят, може да си позволите по-екстравагантен аксесоар. Въпреки това – не поставяйте повече от 1 акцент във визията си.

 

 Комбинация от стилове

 Да, на някои хора им се получава, но далеч не на всички. Не си мислете, че като облечете раздърпана тениска и тюлена поличка с обем, автоматично ще заприличате на Кари Брадшоу.

 Заложете на един стил и се придържайте към него, а ако все пак искате да разчупите визията си, добавете съвсем малък акцент от друг стил.