Абонирай се

Пет основни правила за добър външен вид

Публикувано от admin 18.12.2015 0 Коментар(а)

1.Бъдете винаги спретнати и изглеждайте свежи

 Никога не излизайте от в къщи с измачкани дрехи и непочистени обувки. Ако целта ви е да изглеждате сякаш не ви пука, добре. Но в крайна сметка гръндж стила подхожда повече на тинейджърите.

 

2.Винаги носете размера, който ви подхожда

 Не мислете, че като носите по-малък размер сутиен, гърдите ви ще изглеждат по-големи. Гледката никак не подхожда на дама. Също така избягвайте твърде тесни блузи, прекалено дълги панталони и къси горни дрехи. При различните марки дрехи и обувки размерите са варират, така че задължително трябва да пробвате, тъй като разликата винаги е видима, макар и да е няколко милиметра.

 

3.Никога не бива да прекалявате с принтовете

 Колкото и да е актуален определен принт, той трябва да присъства само в отделен детайл от цялостния тоалет. Не е казано, че не трябва да експериментирате, но по-малкото винаги и по-добро.

 

4.Ако харесвате ярки цветове, най-добре е да не бъдат близо до лицето ви

 Независимо от тена ви, кожата ви няма да изглежда по-добре, ако сте сложили например цикламен или неоново син пуловер. Използвайте тези нюанси за долните дрехи или за отделните аксесоари като чанта, обувки, шал, дори и маникюр.

 

5.Не се придържайте към клишета

 Това, че обувките и чантата трябва да бъдат в един цвят, вече е отживелица и се счита за пълна безвкусица. „Не комбинирайте каре с райе.“ – Защо пък не? Всъщност, не бива да вярвате на всичко, което чуете и бъдете идейни и креативни.