Абонирай се

Пет модни тренда за коледното парти

Публикувано от admin 09.12.2015 0 Коментар(а)

Рокля с яка

 Правата обикновена черна рокля, по тялото и с дължина до коляното, може да бъде много подходяща за празнични събития, независимо дали е с презрамки или ръкави. Тя е класика в модата и въпреки, че не е толкова изящна колкото официалната рокля, този модел е елегантен. И за да не изглежда съвсем обикновена, можете да й придадете нотка ретро като я комбинирате с бяла яка с камъни, наподобяваща колие.

 

Блестяща връхна дреха

Тя  перфектно допълва тоалетът  и напълно подходяща за случая. Освен това, блестяща връхна дреха може да носите и с дълъг кожен панталон. Заради високосната година заложете на  сребриста материя или пришита с пайети, мъниста или камъни.

 

Сребристи обувки

Напълно в реда на нещата, отново заради това, че предстоящата година е високосна, заложете на обувки в сребрист цвят. Те ще допълнят идеално коледния ви тоалет.

 

 Но само тоалетът не е достатъчен. За цялостно празнично излъчване е необходима подходяща прическа. Стилистите ни съветват да заложим на ретро къдрици от 30-те, които в момента са много актуални. Леко вълнистите и начупени къдрици изглеждат небрежно, но и много женствено.

 

 И не на последно място – бижута. Но те не трябва да акцентират, затова изберете нещо малко и семпло.